Χριστίνα Μπόμπα: Όταν γέννησα είχα δύο μωρά στο σπίτι, για δύο μήνες ήμουν σαν... ζόμπι

Δημοσιεύθηκε στις

Μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε πριν από λίγες μέρες η Χριστίνα Μπόμπα, στη Χριστιάνα Αριστοτέλους. Η γνωστή ifluencer μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της ενώ αναφέρθηκε και στο πώς βίωνε τους πρώτους δύσκολους μήνες ως μητέρα δίδυμων κοριτσιών .

"Τον πρώτο 1 με 1,5 χρόνο είχα αφοσιωθεί πάρα πολύ στις μικρές, δεν έκανα πράγματα, δεν δούλευα πολύ. Τώρα εδώ και περίπου 4 μήνες έχω ξεκινήσει να φεύγω κανονικά για 8 ώρες και όλα τα άλλα είναι μπέμπες..."


"Όταν γέννησα για μένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, όπως για κάθε γυναίκα. Άλλαξε όλη μου η ταυτότητα. Εκτός ότι ήρθε όλη αυτή η καταιγιστική αγάπη προς τις μικρές, αγάπησα και τον εαυτό μου περισσότερο. Άκουγα το κορμί μου, δεν πλακώθηκα στις γυμναστικές και στις δίαιτες όταν θήλαζα ή λίγο πιο μετά."

"Όταν πρωτογέννησα και είχα δύο μωρά στο σπίτι και έπρεπε και ήθελα να τα θηλάσω, δεν κοιμόμουν ποτέ και έκλαιγαν μαζί ταυτόχρονα και δεν ήξερα ποια να θηλάσω πρώτα. Εκεί έχασα εντελώς το μυαλό μου και για δύο μήνες ήμουν σαν ζόμπι. Μεγάλο ρόλο για να βρω ξανά τον εαυτό μου έπαιξε και ο Σάκης, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Εκείνο το διάστημα παραγκωνίστηκε τελείως και παρόλα αυτά ήταν βράχος δίπλα μου.", δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα.