17+1 ατάκες διάσημων μπαμπάδων που θα λατρέψετε!

Μπαμπάς, ο πρώτος ήρωας του γιου και η πρώτη αγάπη της κόρης! Και δεν είναι τυχαίο. Μπορεί να μην είναι αυτός που θα φέρει ένα παιδί στον κόσμο αλλά η αγάπη του είναι ανεκτίμητη.

Είναι αυτός που θα παίξεις, θα τρέξεις και θα κάνεις κάθε είδους σκανδαλιά, τα πρώτα χρόνια της ζωής σου, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της μητέρας, είναι αυτός που θα σου πει αστεία όταν θα είσαι στενοχωρημένη, αυτός που θα υπερηφανεύεται για σένα όταν θα πάρεις τους πρώτους σου βαθμούς, που θα σε συμβουλεύσει στα μεγάλα σου προβλήματα, που θα συγκινηθεί όταν θα σου κρατάει το χέρι για να σε παραδώσει στον εκλεκτό της καρδιάς σου, που θα κλάψει όταν δει για πρώτη φορά το εγγόνι του και θα είναι πάντα εκεί. Για να σε προσέχει, να σε προφυλάσσει και να σε αγαπά με το δικό του μοναδικό τρόπο. Ένας ισχυρός δεσμός που όμοιός του δεν υπάρχει!

Συγκεντρώσαμε λοιπόν 18 μοναδικές ατάκες μπαμπάδων που περιγράφουν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο, την πατρότητα!

Ray Roman- ηθοποιός, stand-up comedian, σεναριογράφος

«Το να έχεις παιδιά είναι σαν να ζεις σε ένα φοιτητικό σπίτι. Κανείς δεν κοιμάται, όλα είναι σπασμένα και τα πάντα είναι λερωμένα».

 Jon Stewart-κωμικός, τηλεοπτικός παρουσιαστής, παραγωγός

«Η πατρότητα είναι σπουδαία γιατί μπορείς να καταστρέψεις κάποιον από την αρχή».

Chris Martin- τραγουδιστής, στιχουργός, μουσικός

«Οι άνδρες πρέπει πάντα να αλλάζουν τις πάνες. Είναι μία πολύ ικανοποιητική εμπειρία. Είναι ένας διανοητικός καθαρισμός. Είναι σαν να πλένεις πιάτα, αλλά φαντάσου ότι τα πιάτα είναι τα παιδιά σου, έτσι αγαπά πραγματικά τα πιάτα».

Will Arnett- ηθοποιός

«Θέλω ο γιος μου να φοράει κράνος 24 ώρες την ημέρα. Αν ήταν κοινωνικά αποδεκτό, θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανα, θα φορούσα στα παιδιά μου έναν μεγάλο κράνος, σαν μάσκα γύρω από το κεφάλι τους».

Tom Hardy- ηθοποιός, σεναριογράφος, παραγωγός

«Κυριαρχεί η άποψη ότι για να φροντίσεις κάποιον άλλο, πρέπει πρώτα να φροντίζεις πραγματικά τον εαυτό σου. Ήμουν υγιής και είχα ήδη κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου αλλά δεν είχα μία άγκυρα. Ένα παιδί είναι η άγκυρα».

Mahershala Ali- ηθοποιός

«Νομίζει ότι (ένα παιδί) αλλάζει τη σχέση σου με το χρόνο. Απλά δεν έχω χρόνο για χάσιμο. Πρέπει να έχεις σκεφτεί καλά πως θα περάσεις τη μέρα σου γιατί αυτές είναι οι στιγμές που είσαι μακριά από τα παιδιά».

Jim Gaffigan- ηθοποιός, stand-up comedian, συγγραφέας

«Κάθε φορά που ένα από τα παιδιά μου μου λέει “καληνύχτα μπαμπά”, πάντα σκέφτομαι “πραγματικά συμβαίνει αυτό;”».

Kanye West- ράπερ, στιχουργός, παραγωγός

«Ένα από τα πράγματα που έκανα ήταν ότι ήμουν απλά προστατευτικός, ότι μπορούσα να κάνω τα πάντα για να προστατεύσω το παιδί μου ή τη μητέρα του. Τόσο απλό».

Ryan Reynolds- ηθοποιός

«Δεν χρειάζεται να προετοιμαστώ για να μην με “τυλίξει”  η κόρη μου. Μου έχει πάρει το μυαλό από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο».

Denzel Washington- ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός

«Οι πιο δυνατοί και σκληροί άνδρες έχουν συμπόνια. Δεν είναι άκαρδοι και ψυχροί, όπως φαντάζουν. Πρέπει να είσαι αρκετά άνδρας για να δείξει τα συναισθήματα σου- να φροντίσεις τους ανθρώπους και τα παιδιά σου».

Matt Bomer- ηθοποιός, σκηνοθέτης

«(Η πατρότητα) είναι το πιο βαθύ δώρο και η πιο τρομακτική πρόκληση».

Dave Grohl- μουσικός

«Αν η κόρη μου έρθει ποτέ στο σπίτι με έναν μουσικό, θα τον πιάσω σε μία γωνία και θα του πω “Θα σου κάνω μία δισκογραφική συμφωνία αν σταματήσεις να είσαι με την κόρη μου‘’.

Barack Obama- πρώην Πρόεδρος των Η.Π.Α.

«Οποιοσδήποτε τρελός μπορεί να έχει παιδιά. Αυτό δεν σε κάνει πατέρα. Είναι το θάρρος του να μεγαλώσεις ένα παιδί που σε κάνει πατέρα».

Chance the Rapper- ράπερ, στιχουργός

«Έχω μία κόρη που θα μεγαλώσει σε ένα κόσμο, όπου η μουσική μου και η τέχνη μου είναι ισχυρά εργαλεία για να κατανοήσει αυτό που πρέπει για να γίνει όπως θέλω».

Ryan Gosling- ηθοποιός, μουσικός

«Όταν βλέπεις τα παιδιά σου συνειδητοποιείς ότι αξίζουν σπουδαίους γονείς. Έπειτα με βάση τους κανόνες πρέπει να προσπαθήσεις να γίνεις το άτομο που αξίζουν».

Stephen Colbert- κωμικός, παρουσιαστής

«Δεν μπορείς να μιλήσεις για γονείς χωρίς τη λέξη «προσπάθεια». Φυσικά και θα κάνεις κάποια λάθη. Το σημαντικό είναι ότι τα λάθη που θα κάνεις με τα παιδιά σου είναι τα ίδια που έκαναν μαζί σου οι γονείς σου. Τουλάχιστον ξέρεις πως θα καταλήξουν».

BD Wong- ηθοποιός

«Αισθάνομαι όλο και περισσότερο ο εαυτός μου αυτές τις μέρες. Πριν γίνω πατέρας, με θυμάμαι με ένα κατώτερο συναίσθημα κάποιου που δεν ήταν τόσο εγώ».

Idris Elba- ηθοποιός, μουσικός, παραγωγός

«Βλέπω την κόρη μου να θέλει να είναι όπως τα άλλα παιδιά και να εκνευρίζεται που δεν είναι. Αλλά πάντα προσπαθώ να της δώσω την ιδέα ότι είναι τέλεια, όπως ακριβώς είναι».

tags:


tags: