Πώς να μοιράσει το ζευγάρι τα καθήκοντά του απέναντι στο μωρό;

Δημοσιεύθηκε στις

Από τη Μαρία Ροδίτη

Σε έναν ιδανικό κόσμο, τα καθήκοντα που σχετίζονται με την αλλαγή πάνας και ο χρόνος που κάνετε μπάνιο το μωρό θα έπρεπε να είναι τέλεια διαχωρισμένα ανάμεσα σε εσάς και τον σύζυγό σας. Σε ποιον κόσμο συμβαίνει αυτό, θα μας πείτε;


Θα πρέπει να ξέρετε ότι μετά τη γέννηση του μωρού καμία μέρα δε θα είναι όπως παλιά. Αυτό είναι μια αλήθεια. Για αυτό καλό είναι, μέλλουσες μαμάδες, να πάρετε τα μέτρα σας πριν τον ερχομό του παιδιού στον κόσμο. Πριν γεννήσετε και προτού νιώσετε τη στέρηση του ύπνου κάνετε τις διαπραγματεύσεις που χρειάζονται με τον σύζυγό σας!

 

Πώς να μοιράσει το ζευγάρι τα καθήκοντά του απέναντι στο μωρό;

 

Για παράδειγμα, είναι ενθουσιασμένος ο σύζυγός σας που θα χρησιμοποιήσει τον  αποστειρωτή μπουκαλιών, αλλά λιγότερο ενθουσιασμένος για τη μπουγάδα που έχει να απλώσει; Καλώς ή κακώς έχει την υποχρέωση να βάλει πλυντήριο και να απλώσει τα ρούχα όταν εσείς αλλάζετε το μωράκι σας που έχει λερωθεί. Μην αισθάνεστε άσχημα να του πείτε ότι τον χρειάζεστε και ότι οφείλει να σας βοηθάει στις υποχρεώσεις σας απέναντι στο νέο μέλος της οικογένειας.

Το να είστε ειλικρινής θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα νεύρα, το θυμό, τη σύγχυση και όλα τα αρνητικά συναισθήματα αργότερα. Και ας καταλάβουν κάποια στιγμή οι άντρες ότι ΠΡΕΠΕΙ να αλλάζουν πάνες!

 

Διαβάστε εδώ πώς γίνεται η συντήρηση και συλλογή του μητρικού γάλακτος!

 

 

tags:






tags: