Η καθημερινότητα με τα παιδιά δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση σας με τον άνδρα σας; Αυτή είναι η λύση!

Δημοσιεύθηκε στις

Αγαπάτε τα παιδιά σας, αλλά νιώθετε ότι όλη η ζωή σας περιστρέφεται γύρω από αυτά και δεν έχετε καθόλου χρόνο οι δυο σας με τον σύζυγό σας; Μήπως είστε και εσείς σε αυτή τη κατάσταση; Βρήκαμε τη λύση στο πρόβλημα σας!

Σίγουρα η δημιουργία οικογένειας έχει πολλές υποχρεώσεις αλλά αν είστε στο σημείο εκείνο που νιώθετε ότι η μόνη ώρα που μπορείτε να βρεθείτε με τον άνδρα σας είναι η ώρα που πάτε για ύπνο, πρέπει να αναθεωρήσετε την κατάσταση πριν τα πράγματα γίνουν ακόμη χειρότερα.


Για να υπάρξει μία επανασύνδεση λοιπόν η λύση είναι να αλλάξετε τα εβδομαδιαία σας προγράμματα, ούτως ώστε να δημιουργήσετε ελεύθερο χρόνο οι δυο σας, χωρίς τα παιδιά. Αφαιρέστε κάποιες υποχρεώσεις σας ή αν είναι ανάγκη αλλάξτε τις δραστηριότητες των παιδιών αλλά βρείτε χρόνο για να τον περάσατε ποιοτικά οι δυο σαν ζευγάρι. Δεν είναι ανάγκη να έχετε κάθε μέρα κάποια ώρα αρκεί 1-2 φορές την εβδομάδα, από ένα δίωρο ή τρίωρο μόνο για εσάς τους δύο.

 

Η καθημερινότητα με τα παιδιά δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση σας με τον άνδρα σας; Αυτή είναι η λύση!

Σύμφωνα με τη ψυχολόγο, Marie Hartwell-Walker, το σημαντικό είναι να στρέψετε την προσοχή σας από τα παιδιά, πίσω σε εσάς και τον σύντροφό σας. Αυτό θα ωφελήσει πολύ παραπάνω και τα παιδιά σας, καθώς το να είστε εσείς καλά σαν ζευγάρι θα επηρεάσει και τη σχέση που έχετε με αυτά. Αν δεν είστε καλά εσείς οι δύο, η βάση δηλαδή της οικογένειας, θα επηρεάζεται και η σχέση σας με τα παιδιά.

Το πρόγραμμά σας λοιπόν, δεν πρέπει να αλλάξει τρομερά. Μπορεί απλά να κανονίσετε τα ωράρια σας έτσι ώστε να τρώτε μαζί βραδινό 3-4 φορές την εβδομάδα ή να καθιερώσετε ένα βράδυ που θα βγαίνετε οι δυο σας ραντεβού. Ορίστε τον χρόνο σας με τον σύντροφο σας και αξιοποιήστε τον ανάλογα, ώστε να ξέρετε ότι δεν είναι χαμένος. Με τον προγραμματισμό αυτό (ναι, ακόμη και του σεξ), είναι βέβαιη η επιτυχία της σχέσης.

tags:


tags: