Εβδομαδιαίες αριθμολογικές προβλέψεις από τις 18/12 -24/12

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Εβδομαδιαίες αριθμολογικές προβλέψεις από τις 18/12 -24/12

Από τον Μανο Μηκιδη,
Αριθμολόγος - Μαθηματικός


Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :
1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3
Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να κάνετε μια καινούρια γνωριμία, αν είστε σε φάση αναζήτησης νέου συντρόφου. Αν είστε έτοιμοι/ες να υποδεχτείτε την αγάπη, βγείτε εκεί έξω και αφεθείτε στο φλερτ.
Ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει οπουδήποτε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση σε αυτή την φάση μπορεί να περάσει σε νέο επίπεδο, μέσω μιας συμβίωσης ή μιας γενικότερης επισημοποίησης.
Είναι μια καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σας. Αν βρίσκεστε σε μία δουλειά που δε σας ικανοποιεί, αυτήν την εβδομάδα υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστεί μια ευκαιρία, αν είστε φυσικά ανοικτοί σε καινούρια πράγματα.
Κοινωνικές εκδηλώσεις και θέματα εκπαίδευσης έρχονται στο προσκήνιο

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Κάποιοι από σας ίσως έχετε μπει σε φάση χωρισμού από επαγγελματικές αλλά και προσωπικές σχέσεις ..Παρόλο που το τέλος μπορεί να φαντάζει οδυνηρό δεν είναι το τέλος ..της ζωής σας.. αν κι μάλλον έτσι νιώθετε.
Ψάξτε να βρείτε μια ρεαλιστική λύση-προοπτική .
Μην ξεχνάτε ότι σκοπός της ζωής είναι η συνεχής ανάπτυξη , η δημιουργία σε κάθε επίπεδο. Η προσκόλληση σας σε μια λίμνη συναισθημάτων , ίσως να είναι τελικά.. μόνο ένα άλλοθι για να μην προχωρήσετε.
Επικεντρώστε στο πιο βαθύ-ουσιαστικό MHNYMA του γεγονότος που βιώνετε.
Και το μήνυμα αυτό είναι ότι κάθε εμπόδιο για καλό.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Ο έρωτας κυριαρχεί σε αυτήν την φάση, είτε με τον ερχομό μιας νέας σχέσης, είτε με την επιστροφή ενός ερωτικού δεσμού από το παρελθόν, ώστε να λύσετε τις διαφορές σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα νιώθετε καλά και θα εκπέμπετε θετικότητα.
Κάποιοι από εσάς, μπορεί να αποφασίσετε την επισημοποίηση μιας σχέσης ή μία συμβίωση.
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να έλθετε αντιμέτωποι με μία απόφαση ή μία επιλογή στην δουλειά σας. Μην βιαστείτε και εξετάστε αναλυτικά όλα τα δεδομένα, που έχετε, ώστε να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα και να κάνετε την πιο σωστή επιλογή.
Αποφύγετε να εμπλακείτε ερωτικά, με άτομο από την επαγγελματική σας ζωή .

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Την εβδομάδα αυτήν θα κληθείτε να βάλετε πολλά πράγματα στην θέση τους , γι’ αυτό δώστε απόλυτη προτεραιότητα στα βασικά θέματά σας.
Να φερθείτε με τιμιότητα στις σχέσεις σας διότι αν υποκύψετε σε πειρασμούς και παιχνίδια κάτω από το τραπέζι , ίσως υπονομεύσετε τον ίδιο σας τον εαυτό .
Στην ερωτική σας ζωή θα έχετε την τάση να βιαστείτε για να δείτε τις εξελίξεις στα συναισθηματικά σας να ..καλπάζουν. Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο στη ζωή σας, φρόνιμο θα είναι να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας μια και καλή να δηλώσετε δηλαδή το τι ζητάτε από το άλλο άτομο.
Νομικά θέματα ,συμβόλαια και συμφωνητικά σας απασχολούν έντονα και ζητούν διευθέτηση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Kάντε διάλογο με το ταίρι σας, τώρα θα φανερωθούν κρυμμένα ή και καταπιεσμένα αισθήματα και όλα αυτά θα γίνουν με εξομολογητική διάθεση γεγονός που θα ηρεμήσει την ψυχολογία σας, οπότε δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσετε και πάρτε από κοινού αποφάσεις.
Το ταίρι σας θα κρατήσει απέναντι σας στάση ήρεμη , θα σας κάνει προτάσεις που θα’ναι αιτία για να χαρείτε .Όλο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από μια ουσιαστική απόδειξη της αγάπης που έχει για σας.
Για τους αδέσμευτους εδώ και καιρό ένα άτομο ζητά τρόπο να μπεί στην ζωή σας και τα πράγματα δείχνουν οτι θα βρει την κατάλληλη ευκαιρία να εκδηλωθεί. Το πρόσωπο αυτό ίσως σας είναι γνωστό από παλιά.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Η εβδομάδα είναι δύσκολη για σας όσον αφορά τα συναισθηματικά σας. Όσοι είστε ελεύθεροι πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην επιτρέψετε παρελθοντικά συναισθήματα πόνου ή απόρριψης να σας αποτρέψουν από μια νέα γνωριμία. Γι’αυτό είναι πρωταρχικής σημασίας να προβείτε σ’έναν συναισθηματικό απολογισμό, να ελευθερωθείτε από ότι σας στοιχειώνει και να επουλώσετε τις πληγές στην καρδιά σας ώστε να είστε έτοιμοι και να προχωρήσετε μπροστά.
Αν είστε σε σχέση ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα τα οποία θα σας προκαλέσουν απογοήτευση, θλίψη ή μια αίσθηση απώλειας. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τι μπορεί να διασωθεί, κι αν η σχέση είναι μη λειτουργική ίσως είναι η εποχή να την αφήσετε. Είτε θα ξαναχτίσετε τη σχέση σας από την αρχή είτε θα ζήσετε χωριστά, σε κάθε περίπτωση όμως θα έχετε πάρει πολύτιμα μαθήματα σοφίας για το μέλλον.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Αναζητήστε νέες ευκαιρίες και ας δώστε ενέργεια και δύναμη στα καινούργια ξεκινήματα.. Προσοχή όμως στα ανεδαφικά όνειρα και στο ''χάσιμο'' μέσα σε ένα δήθεν ιδανικό σκηνικό..
Είναι διάστημα που κρύβει μια.. επαναστατική διάθεση με καινοτόμες ιδέες που όμως δεν μπορούν εύκολα να βρούν αποδοχή.
Μια αλλαγή πρέπει να γίνει και υπάρχει ανάγκη αυτονόμησης.
Οτιδήποτε δεν είναι βέβαιο κι σταθερό αποκλείονται τα αίολα βήματα. Εχουμε έναρξη δραστηριοτήτων όμως θέλει μέτρο κι προσοχή καθώς η νέα εικόνα απαιτεί φερεγγυότητα κι σιγουριά.
Σε συναισθηματικό επίπεδο , δεν ευνοείται η δέσμευση καθώς θα υπάρχει διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι .
Εμπρός λοιπόν.. αλλά κινούμενοι σε σταθερό έδαφος..

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Η εβδομάδα απαιτεί εναρμόνιση με τον φυσικό τρόπο ζωής και προσπάθεια απαλλαγής από βλαβερές συνήθειες και εξαρτήσεις προχωρώντας σε μια βαθιά αποτοξίνωση της ψυχής και του σώματος.
Στα αισθηματικά φαίνεται πως ο έρωτας δεν είναι η κύρια προτεραιότητα σας . Προσπαθήστε όμως να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο στη σχέση σας για να ξαναβρεθείτε στο ίδιο σημείο.
Στα επαγγελματικά έρχεται η στιγμή που θα λάβετε την επιβράβευση και την αναγνώριση που ζητάτε από τη δουλειά σας. Αν είστε παραγωγικοί και οργανωτικοί, θα ανταμειφθείτε σύντομα με έναν τρόπο που μπορεί ακόμα να μην είναι ορατός.
Μην βιάζεστε και περιμένετε να έλθει η κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Το διάστημα αυτό επιλέξετε τη ψυχρή λογική κι όχι τους άσκοπους συναισθηματισμούς και μη σκεφτείτε ούτε στιγμή ,μην διστάσετε να απαλλαγείτε από βαρίδια όταν αυτό είναι απαραίτητο.
Συζητήστε και ξεκαθαρίστε καταστάσεις αν και κάποιες φορές αυτό μπορεί να γίνει με απότομο τρόπο.
Από φαντασιώσεις ψέματα και παραμύθια προτιμήστε την αλήθεια, την ειλικρίνεια και τις ξεκάθαρες συζητήσεις.
Ισως να χρειαστεί να πάρετε ρίσκα και να μη διστάσετε να κυνηγήσετε ευκαιρίες.
Έχει ερθει η στιγμή που επαγγελματικά σχέδια και ιδέες θα αρχίζουν να υλοποιούνται, πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμένατε.