5 πράγματα που πρέπει να προσφέρεις στα παιδιά σου τις φετινές γιορτές

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

5 πράγματα που πρέπει να προσφέρεις στα παιδιά σου τις φετινές γιορτέςΗ εποχή των Χριστουγέννων είναι κάτι που περιμένουν με ανυπομονησία τα παιδιά σου. Είναι η περίοδός τους, αφού τους παίρνεις δώρα και τους κάνεις όλα τα χατίρια για να τα ικανοποιήσεις και να βλέπεις το χαμόγελο τους να ζωγραφίζεται στα χείλη τους. Εμείς, μαζέψαμε όλα όσα πρέπει να προσφέρεις στα παιδιά σου αυτές τις ημέρες και σου τα παρουσιάζουμε!

Τι πρέπει να προσφέρεις στα παιδιά σου τις γιορτές;


Περισσότερο χρόνο: Τώρα που τα παιδιά σου δεν θα έχουν σχολείοκαι εσύ θα έχεις περισσότερη ελευθερία μπορείς να τους αφιερώσεις χρόνο τον οποίο θα περάσετε μαζί στο σπίτι, κάνοντας βόλτες ή παίζοντας.

Όσα τους απαγόρευες τόσο καιρό: Δεν επιτρέπεις στα παιδιά σου να καταναλώνουν σοκολάτες και γλυκά. Την συγκεκριμένη, όμως, περίοδο πρέπει να είσαι λίγο πιο ελαστική μαζί τους. Επίτρεψέ τους να απολαύσουν τους γλυκούς πειρασμούς που νοσταλγούν χωρίς φωνές και νεύρα.

Το παραμύθι του Αγίου Βασίλη: Όλα τα παιδιά ειδικά τα πιο μικρά πρέπει να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη γιατί αυτή είναι η μαγεία των Χριστουγέννων. Αυτό το παραμύθι θα τα ενθουσιάζει και θα τα κάνει να ελπίζουν και να νοσταλγούν.

Καινούργιες εικόνες: Τώρα που όλη η πόλη είναι στολισμένη μια βόλτα στο κέντρο είναι ιδανική για να κάνεις τον μικρό σου άγγελο να χαρεί.

Δώρα: Δεν έχει σημασία αν τα δώρα θα είναι μεγάλα ή μικρά. Τα παιδιά λατρεύουν τις εκπλήξεις και καθετί νέο γι” αυτό πάρε τους οτιδήποτε πιστεύεις ότι θα τους αρέσει.