Καραβάτου-Κατσούλης: Το σπάνιο όνομα που θα δώσουν στο γιο τους!

Δημοσιεύθηκε στις

 

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης φέτος έκαναν την έκπληξη με την πρωινή εκπομπή τους στο Star και λέγεται ότι το κανάλι έχει μείνει πολύ ευχαριστημένο και έτσι θα συνεχίσουν και την επόμενη χρόνια στη «Φωλιά των Κου Κου». Πέρα όμως απο τα επαγγελματικά τους, διανύουν και μία ευτυχισμένη οικογενειακή περίοδο καθώς, όπως δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real Life,  σε περίπου έναν μήνα θα βαφτίσουν τον 2 ετών γιο τους. Ενώ αποκάλυψε και το σπάνιο όνομα που θα του δώσουν.


Καραβάτου-Κατσούλης: Το σπάνιο όνομα που θα δώσουν στο γιο τους!

Τα δύο αδέρφια σε στιγμιότυπο  απο τις διακοπές τους το προηγούμενο καλοκαίρι.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πολύ μεγάλη χαρά που θα βαφτίσουμε τον γιο μας! Ο Κρατερός είναι πραγματικά πολύ καλύτερα, γιατί έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με το θέμα της υγείας του. Η βάφτιση θα γίνει στις 9 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων  στον Λυκαβηττό. Θα τον βαφτίσουμε Αρίωνα – Ιωάννη. Το δεύτερο όνομα, το Ιωάννης, θα το δώσουμε από τον πατέρα μου, που έχει πεθάνει, αλλά θα τον φωνάζουμε Αρίωνα. Οι νονοί θα είναι τρεις. Σίγουρα η μία νονά θα είναι η Έλενα Χριστοπούλου και οι άλλοι δύο θα είναι στενοί φίλοι της οικογένειάς μας».

Καραβάτου-Κατσούλης: Το σπάνιο όνομα που θα δώσουν στο γιο τους!

Στη φωτογραφία διακρίνεται η Έλενα Χριστοπούλου, αγκαλιά με τον μικρό που πρόκειται να βαφτίσει. 

Συμπλήρωσε ακόμη ότι: «Δεν έχουμε βγάλει, ωστόσο, προσκλητήριο, παίρνω εγώ τηλέφωνο τους καλεσμένους και τους καλώ, γιατί τα κάνω όλα τελευταία στιγμή! Μετά το μυστήριο, έξω από τον ιερό ναό, θα τρατάρουμε κάτι τους καλεσμένους μας, όπως συνηθίζεται στις βαφτίσεις». Ενεργό ρόλο φυσικά, στην οργάνωση της βάφτισης, θα παίξει και η 7,5 ετών κόρη του ζευγαριού Αέλια.

tags:

feautured

tags:

feautured