Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έφερε στον κόσμο το γιο της! Όλες οι λεπτομέρειες!

Δημοσιεύθηκε στις

Ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2.900 γραμμαρίων έφερε στον κόσμο στις 8 το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων. Η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της, Happy Day, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Παπανώτας, ένιωθε πόνους από νωρίς το πρωί.

Ο γυναικολόγος της παρουσιάστριας, Βαγγέλης Δεδούλης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της και μεταξύ άλλων είπε: «Τις πρώτες πρωινές ώρες επικοινωνήσαμε με τη Σταματίνα, γιατί άρχισε να νιώθει αραιές συσπάσεις. Όταν οι συσπάσεις έγιναν συχνότερες, της συνέστησα να προσέλθει στην κλινική, όπου διαπιστώθηκε έναρξη τοκετού», περιέγραψε. «Η Σταματίνα αναρρώνει καλώς αυτή τη στιγμή, με τον γιο της αγκαλιά. Είχε αγωνία αλλά ήταν ήρεμη, είχε εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα και πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ο μπέμπης μοιάζει στον Θέμη, όπως και τα άλλα παιδιά», συμπλήρωσε.


Όπως έχει δηλώσει η ίδια η Σταματίνα, το αγοράκι της θα πάρει το όνομα Ιωάννης-Εφραίμ. Το όνομα Ιωάννης θα δοθεί στο μωρό προς τιμήν του πεθερού της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, ενώ το δεύτερο όνομα επειδή η παρουσιάστρια έχει τάξει το μωρό στον Άγιο Εφραίμ.

Εμείς ευχόμαστε να της ζήσει ο γιος και να είναι γερός και τυχερός!

 

tags:


tags: