Βάπτιση με θέμα Hello Kitty

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Όλα όσα χρειάζεστε για τη βάπτιση της ναζιάρας μπεμπούλας σας! Aπό την Ιουλία Ανωμερίτου 

 


Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι η αγαπημένη ναζιάρα γατούλα Hello Kitty που πρωτοεμφανίστηκε στην Ιαπωνία το 1974 σαν σχέδιο πάνω σε κοριτσίστικο τσαντάκι, θα έφτανε σήμερα να αποφέρει κέρδη 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων  στην εταιρία Sanrio;

Σήμερα, 40 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση, η Hello Kitty (γνωστή ως Kitty White σε Ιαπωνία και Αμερική) είναι η πρωταγωνίστρια της ομώνυμης παιδικής σειράς, μια γατούλα με ύψος ίσο με 5 μήλα και βάρος ίσο με τρία, που ζει με τους γονείς της και τη δίδυμη αδερφή της Mimmy, λατρεύει να φτιάχνει μπισκότα και να τρώει τη σπιτική μηλόπιτα της μαμάς της. Επιπλέον, κοσμεί γυναικεία και κοριτσίστικα ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, κυριαρχεί σε είδη διακόσμησης για παιδικά δωμάτια και σχολικά είδη, ενώ είναι και ο βασικός χαρακτήρας δύο θεματικών πάρκων στην Ιαπωνία.

 

Αν, λοιπόν, κι εσείς θέλετε να οργανώσετε μια υπέροχη βάπτιση για τη ναζιάρικη μπεμπούλα σας με θέμα την Hello Kitty, δείτε τις ιδέες που συγκεντρώσαμε για εσάς!

1. Πρώτο βήμα το προσκλητήριο για τους καλεσμένους σας! Θα βρείτε υπέροχες ιδέες, προσκλήσεις φτιαγμένες με μεράκι στο σχέδιο και τα χρώματα που θέλετε να επικρατούν με γλυκά, παιχνιδιάρικα λογάκια στο εσωτερικό τους!

Βάπτιση με θέμα Hello Kitty

 

2. Τα ολοκληρωμένα σετ βάπτισης με θέμα την Hello Kitty μοιάζουν να έχουν βγει από κάποιο ρομαντικό παραμύθι, ρουχαλάκια, λαμπάδες, κουτιά, λαδοσέτ, πετσέτες, διακοσμητικά…

Βάπτιση με θέμα Hello Kitty

 

3. Η επιλογή της μπομπονιέρας θα σας βάλει σε μια γλυκιά αναζήτηση που ίσως τραβήξει πολύ… Αμέτρητες επιλογές, καθώς η Hello Kitty αποτελεί πλέον δημοφιλέστατο θέμα βάπτισης! Η πρώτη μας πρόταση, αρωματικά σαπουνάκια σε διάφορα σχέδια και χρώματα, ένα υπέροχο χρηστικό δωράκι για τους καλεσμένους σας.

Βάπτιση με θέμα Hello Kitty

 

4α. Επόμενες πρωτότυπες προτάσεις για μπομπονιέρες, βότσαλα ζωγραφισμένα στο χέρι και μπρελόκ σε ρομαντικά πουγκάκια…

Βάπτιση με θέμα Hello Kitty

 

4β. … χειροποίητες υφασμάτινες γατούλες ή καδράκια ζωγραφισμένα που θα μείνουν στολισμένα στα παιδικά δωμάτια…

Βάπτιση με θέμα Hello Kitty

 

4γ. … και υπέροχες στέκες για τις φιλεναδούλες της μπουμπούς σας που θα κάνουν θραύση!

Βάπτιση με θέμα Hello Kitty

 

5. Όσο για τα κεράσματα, μικροί και μεγάλοι θα ενθουσιαστούν με τα υπέροχα μπισκότα Hello Kitty με άρωμα βανίλιας και διακόσμηση ζαχαρόπαστας!

Βάπτιση με θέμα Hello Kitty

 

6. Οι τρισδιάστατες τούρτες Hello Kitty που υπάρχουν στην αγορά θα αφήσουν τους καλεσμένους σας με το στόμα ανοιχτό, τόσο με την εμφάνιση όσο και με τη γεύση τους.

Βάπτιση με θέμα Hello Kitty

 

7. Αν πάλι έχετε κάποια άλλη ιδέα για γλυκό από τα χεράκια σας, σοκολάτες ή ζαχαρωτά και σκέφτεστε την κατάλληλη συσκευασία, δείτε άλλη μια ξεχωριστή πρόταση!

Βάπτιση με θέμα Hello Kitty

 

8. Τα βιβλία ευχών δεν λείπουν πια από τις βαπτίσεις των μικρών μας γιατί διαμορφώνονται έτσι ώστε να ταιριάζουν στο θέμα της επιλογής μας και συγκεντρώνουν την αγάπη και τις ευχές των καλεσμένων σε ένα παντοτινό ενθύμιο!

Βάπτιση με θέμα Hello Kitty

 

9. Αν στην παρέα σας υπάρχουν πολλά πιτσιρίκια και αναζητάτε τρόπους να τους χαρίσετε μια ιδιαίτερη ανάμνηση κεφιού και γέλιου, μια χειροποίητη πινιάτα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε…

Βάπτιση με θέμα Hello Kitty

 

10. … αλλά και ειδικές παιδαγωγοί με κατάλληλη αμφίεση Hello Kitty μπορούν να αναλάβουν όχι μόνο να μοιράσουν μπομπονιέρες και γλυκά αλλά και να απασχολήσουν δημιουργικά τους μικρούς καλεσμένους.

Βάπτιση με θέμα Hello Kitty

 

11. Τέλος, αν λάβατε ένα προσκλητήριο για τη βάπτιση μιας ναζιάρας γατούλας και ψάχνετε το κατάλληλο δώρο, εμείς σας βρήκαμε μια υπέροχη χειροποίητη κορδέλα που θα ντύσει το κεφαλάκι της για χρόνια, πλεκτό σετ για να τη ζεστάνει τον χειμώνα και διακοσμητικό για το δωμάτιό της.

Βάπτιση με θέμα Hello Kitty

 

11α. Άλλη μια ιδιαίτερη πρόταση είναι η ζωγραφική σε καμβά στο θέμα της επιλογής σας, ένα υπέροχο ενθύμιο μιας ξεχωριστής μέρας!

Βάπτιση με θέμα Hello Kitty

Καλή διασκέδαση!