Viral: To συγκινητικό post ενός συζύγου υμνεί το σώμα της γυναίκας του που περνά επιλόχειο κατάθλιψη (φωτο)

Δημοσιεύθηκε στις

H Haley Garnett είναι η μαμά τριών παιδιών και influencer στο Instagram, μιλώντας συχνά για την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε μετά τον τοκετό των διδύμων της, και συνεχίζει να έχει ακόμη και σήμερα. Κάθε της post γίνεται viral, αλλά το συγκεκριμένο ήταν ακόμα πιο ιδιαίτερο, αλλά εξίσου προσωπικό. Ζήτησε από τον άντρα της να γράψει δύο λόγια για το σώμα της μετά τους 2 τοκετούς που έχει κάνει. Και αυτά που έγραψε ήταν γεμάτα τρυφερότητα, υποστήριξη και απέραντη αγάπη.

«Η Haley μου ζήτησε να γράψω για το σώμα της μετά τους τοκετούς. Νόμιζα ότι θα ήταν εύκολο, αλλά μετά άρχισα να αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να γράψω για αυτό το θέμα. Προφανώς τα πράγματα δείχνουν και είναι ελαφρώς διαφορετικά αλλά συνολικά, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Οι λόγοι για τους οποίους ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου, δεν έχουν καθόλου να κάνουν με τα σημεία του σώματός της».


 

«Έχει ακόμα αυτό το υπέροχο χαμόγελο, την αποφασιστικότητα, το υπέροχο κορμί και την τεράστια εργασιακή ηθική, όπως και το κορίτσι που ερωτεύτηκα πριν από 15 χρόνια. Έχει ακόμα την ίδια αίσθηση χιούμορ και έχει την ίδια υπέροχη μυρωδιά και γεύση. Το σώμα μετά τις γέννες είναι λίγο διαφορετικό, αλλά γιατί αυτό θα έπρεπε να είναι ένας παράγοντας στη ζωή μου; Το μαλακό μαξιλαρένιο δέρμα γύρω από τον αφαλό της φρόντισε τους 3 καλύτερούς μου φίλους για 18 μήνες. Τα σημάδια δείχνουν τη δύναμη που χρειάστηκε για να κουβαλήσει δύο πανέμορφα κορίτσια που θα μεγαλώσει αυτή η ζόρικη μαμά. Τίποτα δεν άλλαξε την αγάπη μου για τη σύζυγό μου».

«Επιβραβεύομαι επειδή είμαι ''φοβερός σύζυγος'', αλλά αυτά είναι ανοησίες. Κάνω απλώς το ελάχιστο με το να αγαπώ τη γυναίκα μου για αυτό που είναι. Με τις ατέλειες και όλα τα άλλα. Οι ατέλειες κάνουν τα πράγματα πιο διασκεδαστικά. Δε θα βαριόμασταν αν όλα ήταν τέλεια σαν την Barbie; Πώς αλλιώς θα δείχναμε όλα αυτά τα οποία περνάμε στη ζωή; Είτε πρόκειται για τατουάζ που μετανιώσαμε, ουλές, εγχειρήσεις, τρίχες στο πρόσωπο ή κοιλίτσα τοκετού, ποιος χ@@@@ε; Να είστε καλοί μεταξύ σας. Μάθετε από τα λάθη τα δικά σας και των άλλων. Βοηθήστε όσους το έχουν ανάγκη και μην ασχολείστε με το πώς δείχνουν οι άλλοι».

«Η γυναίκα μου δεν είναι τέλεια και αυτό είναι που με κάνει να την αγαπάω. Γι' αυτό και διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Αν ήταν τέλεια, κανείς σας δεν θα μπορούσε να ταυτιστεί μαζί της. Και σε όλους τους συζύγους εκεί έξω που δεν μοιράζονται τις δουλειές, δεν αλλάζουν πάνες και δεν λένε στις γυναίκες τους πόσο όμορφες είναι- αλλάξτε το μάγκες. Είστε ομάδα. Οπότε ναι, έπρεπε να γράψω για μία κοιλιά αλλά ειλικρινά με επηρεάζει τόσο λίγο που μίλησα για όλα τα άλλα».

Αν και πολύ σωστά τονίζει ότι δεν θα έπρεπε ένα αλλαγμένο σώμα να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης ή να ενοχλούμαστε από την εικόνα, ωστόσο είναι μία εξαιρετική αρχή για όλους εκεί έξω που κάνουν body shaming στις ραγάδες, στη χαλαρή κοιλιά και σε ό,τι δεν είναι τέλειο. Ακόμα περισσότερο, υπογραμμίζει τη σημασία του να μην ξεχνάς να δείχνεις την αγάπη και τη στήριξή σου στη γυναίκα που έχεις επιλέξει για οικογένειά σου και που ίσως περνά μία δύσκολη ψυχολογική φάση, όπως η επιλόχειος κατάθλιψη. Η άνευ όρων αγάπη γίνεται η κινητήριος δύναμη για να ξεπεράσεις πολλά εμπόδια και ο άντρας της Haley δείχνει να το ξέρει.