Τζένη Μπότση: «Έχω κάνει αγώνα για να αποκτήσω αυτό το παιδί»

Δημοσιεύθηκε στις

Η Τζένη Μπότση είναι από τις γυναίκες που δυσκολεύτηκαν να γίνουν μαμά-δες. Η 4χρονη κόρη της Αλίκη είναι όλη της η ζωή. Με την Αλίκη ξαναγνωριζει τον κόσμο, αλλιώς, μέσα από τα δικά της μάτια.

Η ηθοποιός μίλησε για το μεγαλείο της μητρότητας, μια λέξη που δεν θέλει καθόλου να μειώνει με υποκοριστικά.


Η Τζένη Μπότση μιλώντας στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία, αναφέρθηκε στην πρόσφατη αντίδρασή της, όταν σε δηλώσεις της, άκουσε το υποκοριστικό «μανούλα» διορθώνοντας τον δημοσιογράφο ότι είναι μάνα.

«Ήταν ένα απόσπασμα αυτό που είδατε από πράγματα που είχαμε πει πριν και είχαν μια συναισθηματική φόρτιση για μένα. Μιλάγαμε για κάτι πολύ συγκεκριμένο που με είχε φορτίσει συναισθηματικά, οπότε η απάντηση που έδωσε ήταν η συνέχεια (όσων προηγήθηκαν)

Μετά γελούσαμε με τον δημοσιογράφο, παρόλα αυτά δεν μου αρέσει το υποκοριστικό και είμαι πολύ περήφανη που είμαι μάνα», ξεκαθάρισε η Τζένη Μπότση.

Και συνέχισε την απάντησή της: «Το πώς θα με προσφωνήσει η κόρη μου είναι κάτι που θα γίνει στο σπίτι μας, αλλά δεν είναι ωραίο να παίρνεις αυτό το μεγαλείο της μητρότητας και να το μειώνεις. Είναι ένα μεγαλείο, ειδικά για εμένα που έχω κάνει έναν αγώνα για να αποκτήσω αυτό το παιδί, δεν θέλω να το μειώσω καθόλου. Είναι πολύ ψηλά», είπε η Τζένη Μπότση καλεσμένη στον Alpha.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Botsi (@jennybotsi)