Τρεις φορές την εβδομάδα βίαζε την ανήλικη κόρη του ο πα-τέρας στη Φλώρινα - Από 10 ετών!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου κοριτσιού από τον ίδιο τον πατέρα της στο Αμύνταιο Φλώρινας. Από τον άνθρωπο που θα έπρεπε να την προστατεύει και να τη φροντίζει. Από τον πιο δικό της άνθρωπο...

Το μαρτύριο του παιδιού ξεκίνησε στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών. Πόση φρίκη να αντέξει ο ανθρώπινος νους! Και πόσο άρρωστος πρέπει να είσαι για να δεις ερωτικά ένα παιδί, και μάλιστα την ίδια σου την κόρη. Η 10χρονη που σε αυτή την ηλικία θα έπρεπε να παίζει ανέμελη με τις κούκλες της (ή όποιο άλλο παιχνίδι ήθελε), έπεσε θύμα της πιο σκληρής κακοποίησης. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το παιδί είχε φτάσει στο σημείο να θεωρεί φυσιολογικό το σεξ με τον πατέρα του (αλήθεια μητέρα υπήρχε και που βρισκόταν;)

«Το κορίτσι θεωρούσε φυσιολογικό να έχει σεξουαλικές επαφές με τον μπαμπά της κι αυτό προκύπτει καθώς δεν βρέθηκαν από τον ιατροδικαστή ίχνη αντίστασης» ανέφερε στον Ant1 δημοσιογράφος από τοπικό μέσο.

Προσέθεσε πως σύμφωνα με το κορίτσι, ο βιασμός επαναλαμβανόταν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα, τα τελευταία δύο χρόνια και γινόταν οπουδήποτε μπορούσαν να απομονωθούν πατέρας και κόρη, ακόμη και στον στάβλο, όπου δούλευε ως βοσκός ο 35χρονος άνδρας.

Εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών, ανέφερε πως κλειδί για την αποκάλυψη της υπόθεσης ήταν η επαφή που είχε το κορίτσι με την ψυχολόγο του Γυμνασίου, στο οποίο άρχισε να φοιτά φέτος, καθώς είναι μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου.

Όπως σημείωσε, «επισκέφθηκε κάποια στιγμή την ψυχολόγο που πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα στην σχολική μονάδα. Οι συνάδελφοι είδαν ότι είναι μαζεμένο, προβληματισμένο και φοβισμένο το παιδί. Μίλησα εγώ μαζί του και μετά ζήτησα την βοήθεια των αρμοδίων και έτσι αρχίσαμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι».

«Το παιδί ήρθε σε εμάς φέτος, είναι παιδί πρώτης Γυμνασίου, δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να πούμε μπράβο σε αυτό το παιδί που είχε το θάρρος να πει αυτά που είπε, εκμυστηρεύθηκε και «ανοίχτηκε» μετά από παρακολούθηση κάποιων ημερών, ώστε να πει κάποια πράγματα», επεσήμανε η εκπαιδευρικός.

Ο πατέρας της ανήλικης, βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Φλώρινας, καθώς μόλις δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση φέρεται πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ανήλικη, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.