Το βίντεο της Ρούλας Ρέβη με την κόρη της και η αποκάλυψη για το μικρό τους σπίτι στην Τήνο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τις διακοπές τους στο αγνοημένο τους κυκλαδίτικο νησί, στην Τήνο περνούν η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, ο σύζυγος της Αποστόλης Τότσικας και τα δίδυμα παιδιά τους. Η οικογένεια διαθέτει εκεί ένα μικρό σπίτι και με πρώτη ευκαιρία οργανώνει αποδράσεις εκεί για να απολαμβάνει τη θάλασσα και να γεμίζει τις μπαταρίες της.

Μη φανταστείτε ότι το σπίτι είναι μεγάλο και πολυτελές. Τουναντίον! Είναι μικρό αλλά αρκετό για να στεγάζει μια "θάλασσα αγάπη" και να δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις στο ζευγάρι και τα παιδιά του.


Με ανάρτησή της στα social media η Ρούλα Ρέβη αποκαλύπτει πως αυτή και ο σύζυγος της απέκτησαν το μικρό τους σπίτι και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα: η ουσία δεν είναι τα πολυτελή σπίτια, αλλά οι "πολυτελείς" αναμνήσεις!

Συγκεκριμένα, με ένα βίντεο που δείχνει την κόρη της να περπατά στο «μαγικό μονοπάτι», όπως το αποκαλεί, εξηγεί πώς είναι το σπίτι.

«Αυτό είναι το μαγικό μας μονοπάτι, από το σπίτι μας στη Τήνο μας οδηγεί κατευθείαν στη θάλασσα, και αυτή είναι η μεγαλύτερη μας χαρά για αυτό το σπίτι ότι είναι κοντά σε μια πλούσια άγρια παραλία που τα πεντακάθαρα νερά της σε ρουφάνε μέσα της και σε κάνουν να ξεχνάς κάθε σου έννοια!

Αυτό το μικρό σπίτι είναι 55 τμ δεν έχουμε βίλα , το απόκτησε ο @apostolis_totsikas_official με τα πρώτα του χρήματα που αποφάσισε να τα επενδύσει σε αναμνήσεις για τους 2 μας και αργότερα για τα παιδιά μας!

Ξυπνάμε κάθε μέρα μέσα στις ελιές έχουμε υπέροχες αυλές και κάθε χρόνο αν μας μείνει και κανένα ευρώ φτιάχνουμε και από κάτι! Αυτή είναι η πραγματικότητα , αυτοί είμαστε και εμείς ! Το σπιτι μας μετράει 10 χρόνια φέτος και τα 6 από αυτά το απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας με αέρα ,με άπνοια με τη θάλασσα να την ακούμε μέσα στα αυτιά μας κάθε νύχτα!

Όποτε όταν διαβάζετε για τα παραμυθένια σπίτια των άλλων μην πιστεύετε πάντα πως είναι τεράστια και πολυτελή ! Το δικό μας σπίτι μια θάλασσα από αγάπη! Να κρατάτε τις αναμνήσεις όχι τα δωμάτια!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

Η Ρούλα πάνω από όλα είναι μια ευτυχισμένη μαμά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)