Ρούλα Ρέβη: Ο Αποστόλης Τότσικας ήταν γεννημένος να γίνει πατέρας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Για τον γάμο της με τον Αποστόλη Τότσικα και την καθημερινότητα με τα δίδυμα παιδιά τους, μίλησε η Ρούλα Ρέβη στην Τζένη Θεωνά και στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Η γνωστή φωτογράφος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές της εγκυμοσύνης της, αλλά και στην αγωνία που βίωσε με την πρόωρη γέννα των διδύμων.


Αρχικά εκμυστηρεύτηκε τον περίεργο τρόπο που έμαθε ό,τι έμεινε έγκυος.

«Είχα μεγαλώσει και με έπιασε άγχος. Ήταν πολύ δύσκολα όταν μάθαμε πως είμαι έγκυος, έκανα εξωσωματική, πόναγα πάρα πολύ πριν την ώρα μου, το στομάχι μου ειδικά κάποια ξημερώματα. Ο Αποστόλης είχε πάρει τον γιατρό και του είχε πει ότι είχα πέσει κάτω στα πατώματα από τον πόνο (…) τότε του είπε “η Ρούλα μάλλον είναι έγκυος αλλά μην της πεις κάτι, ελάτε πρώτα από το νοσοκομείο”. Πάμε και εγώ να πεθαίνω, σαν να μου έχεις χώσει μαχαιριά στο στομάχι, ανέφερε η Ρούλα Ρέβη.

Για την πρόωρη γέννα: «Η πρoωρότητα είναι ένα θέμα αγχωτικό πάρα πολύ που μπορεί να συμβεί ξαφνικά γιατί στις περισσότερες γυναίκες δεν είναι προκαθορισμένο, στις δίδυμες κυήσεις είναι κάπως, αλλά εγώ παρά ήμουν πρόωρο, αλλά και πάλι την ώρα που είναι να το αντιμετωπίσεις δεν είναι εύκολο».

Η γνωστή φωτογράφος στη συνέχεια μίλησε για την γνωριμία της με τον Αποστόλη Τότσικα, την δημιουργία οικογένειας

«Είχα πάει στο σπίτι του Αποστόλη Τότσικα και τον πέτυχα με την κοπέλα του. Είναι τρελό, μπήκα μέσα και ήταν αγκαλιά με την κοπέλα του. Είδαμε όλοι μαζί το επεισόδιο και έφυγα. Ο Αποστόλης έπινε μπύρα και δεν έλεγε κάτι. Δεν υπήρχε πρόβλημα για αυτόν. Εκείνη τη μέρα δεν με φώναξε για αυτό λόγο. Αυτός ήταν γεννημένος να γίνει πατέρας. Πιστεύω ότι γεννήθηκε για αυτούς τους ρόλους, για γονιός, για οικογένεια, για πίστη στο σπίτι σου. Στην Αμερική κατάλαβα ότι θα γίνω μάνα. Για αυτό στο μυαλό μου παντρεύτηκα, αν και δεν είμαι γυναίκα που θα παντρευτεί. Το έκανα για να βάλω όρια για να μην είμαι χαλαρή, δεν θα το μάζευα αλλιώς.

Ήταν δύσκολα όταν μάθαμε ότι είμαι έγκυος. Κάναμε εξωσωματική. Πόναγα πάρα πολύ, με πονούσε το στομάχι μου. Είχα πρήξει τον γιατρό μου και είπε στον Αποστόλη “δώστης ένα ζάναξ”. Με πήγε στο νοσοκομείο γιατί του είπε ο γιατρός ότι μάλλον είμαι έγκυος. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις την προωρότητα. Σου παίρνουν απευθείας το παιδί και δεν σε αφήνουν να το αγγίξεις.

Είμαι αυστηρή μαμά, το πρόγραμμα είναι ένα και το ακολουθούμε. Εάν δεν θέλουμε μία μέρα να μην πάμε σχολείο και οι τρεις, δεν θα πάμε. Εάν ο ένας από τους τρεις θέλει, θα πάμε. Έχει τύχει να κάνει κρύο, να μην θέλει το παιδί μου να πάμε σχολείο και είπα “ναι, μην πάμε”. Η ψήφος πάει υπέρ αυτού που θέλει να πάει σχολείο».