Πέγκυ Τρικαλιώτη στο Μαμά-δες: «Μου είχαν αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο να κάνω παιδί»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τη στιγμή που κατέρρευσε ο κόσμος της, όταν ο γιατρός της, τής ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί περιέγραψε η ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη “Μαμα-δες”.

Μάλιστα για τον ερχομό της κόρης Φραντζέσκα, χαρακτηριστικά ανέφερε πως είναι ένα θαύμα!


«Η Φρατζέσκα είναι ένα θαύμα γιατί ήτανε να μην έρθει. Όλοι οι γιατροί σκίζαν τα ιμάτιά τους ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κάνω ποτέ παιδί. Την ώρα που μου έλεγε ο γιατρός ότι δε θα μπορέσω να κάνω ποτέ παιδιά, ήμουν στο αυτοκίνητο μαζί με τον σύντροφό μου. Με πήρε να μου πει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχα κάνει και μου είπε “για σένα έχει τελειώσει Πέγκυ μου αυτό οριστικά”. Σχεδόν δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε στο τηλέφωνο. Του λέω δε μπορώ; Ούτε με εξωσωματική; Μου απέκλεισε όλα τα ενδεχόμενα. Θυμάμαι ότι είπα στον Θανάση να σταματήσει στην άκρη το αυτοκίνητο. Άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω και να κλαίω».

Μην χάσετε αυτό το Σάββατο στις 17:00 την πρεμιέρα της εκπομπής Μαμά-δες στην ΕΡΤ2, με τον Χάρη Βαρθακούρη, να μιλάει για τις αγωνίες και τους φόβους του σε ότι έχει να κάνει με τις κόρες του, ενώ αποκαλύπτει και ένα σοκαριστικό περιστατικό στο οποίο κινδύνεψε η ζωή της μεγάλης του κόρης..