Οι Μαμά-δες επιστρέφουν με Πέγκυ Τρικαλιώτη και Χάρη Βαρθακούρη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Οι «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη, επιστρέφουν αυτό το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 17:00 στην ΕΡΤ2 με νέες συναρπαστικές ιστορίες μητρότητας.
Η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά με διάσημες (και όχι μόνο) μαμάδες πως περνούν με τα παιδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν ως γονείς. Συναντά μπαμπάδες που μιλούν για το ρόλο τους μέσα στην οικογένεια, αλλά και γυναίκες με δυσκολίες που βγαίνουν νικήτριες.
Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.
Οι Μαμά-δες επιστρέφουν με Πέγκυ Τρικαλιώτη και Χάρη Βαρθακούρη
Ποδαρικό στην εκπομπή κάνει η αγαπημένη ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη. Περιγράφει πώς κατάφερε να φέρει στον κόσμο την κόρη της Φραντζέσκα κόντρα σε όσα της έλεγαν οι γιατροί ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ μητέρα.
Οι Μαμά-δες επιστρέφουν με Πέγκυ Τρικαλιώτη και Χάρη Βαρθακούρη
Η Ζωή Κρονάκη συναντάει την Βούλα Τσεμπερλίδου που από τα 41 της χρόνια έγινε γιαγιά, καθώς και την κόρη της Αλεξάνδρα που έφτιαξε την δική της οικογένεια σε ηλικία μόλις 20 ετών. Ένα true story για το πως μας γυναικά μπορεί να συνδυάσει τη μητρότητα σε μικρή ηλικία και παράλληλα τις σπουδές και την καριέρα.
Η αγαπημένη σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη μας υποδέχεται στην κουζίνα της και φτιάχνει υγιεινά energy bites με αγνά υλικά, ενώ ο δημοσιογράφος τεχνολογίας Τίμος Κουρεμένος, μας δίνει οδηγίες για τον σωστό τρόπο χρήσης του parental control.
Οι Μαμά-δες επιστρέφουν με Πέγκυ Τρικαλιώτη και Χάρη Βαρθακούρη
H πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών κυρία Ματίνα Παγώνη μιλάει για τις επιπτώσεις της πανδημίας στα μικρά παιδιά, τον εμβολιασμό αλλά και την δική της προσωπική ιστορία που την οδήγησε στην ιατρική.
Για το τέλος ο Χάρης Βαρθακούρης, μιλάει για τις αγωνίες και τους φόβους του σε ότι έχει να κάνει με τις κόρες του, ενώ αποκαλύπτει και ένα σοκαριστικό περιστατικό στο οποίο κινδύνεψε η ζωή της μεγάλης του κόρης.
Μην χάσετε την εκπομπή Μαμά-δες κι αυτό το Σάββατο στις 17:00.