Πέγκυ Σταθακοπούλου και Φίλιππος Σοφιανός μιλούν για τα παιδιά τους στο «Μαμά-δες»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ραντεβού και αυτό το Σάββατο (17:00) στην ΕΡΤ2 μας δίνει η Ζωή Κρονάκη και η εκπομπή «Μαμά-δες». Η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά με διάσημες (και όχι μόνο) μαμάδες πως περνούν με τα παιδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν ως γονείς. Συναντά μπαμπάδες που μιλούν για το ρόλο τους μέσα στην οικογένεια, αλλά και γυναίκες με δυσκολίες που βγαίνουν νικήτριες.

Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.

Η Ζωή υποδέχεται την Πέγκυ Σταθακοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για την 17χρονη κόρη της, Χριστίνα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να την αποκτήσει, αλλά και την δύναμη που παίρνει από εκείνη όταν δεν είναι καλά.

Η ψυχολόγος Κλαίρη Σειραδάκη "διαβάζει" τα κρυφά μηνύματα που μπορεί να κρύβονται σε μια παιδική ζωγραφιά και αναφέρεται σε σκληρές  προσωπικες ιστορίες των παιδιών που έγιναν αντιληπτές μέσα από τις ζωγραφιές τους.

Η σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη φτιάχνει σε 20 λεπτά ένα πανευκολο γευστικό ριζότο που αρέσει πολύ στα παιδιά.

Η Αννούσα Μελά μας δείχνει τα trends της μαδας που δημιουργήθηκαν από το τικ τοκ.

Η κλινική ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη τονίζει πως το τι άνθρωποι θα γίνουν τα παιδιά μας όταν μεγαλώσουν, έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την διαπαιδαγώγηση που θα τους δώσουμε, αλλά και τι θα δουν μέσα στο σπίτι τους όταν είναι μικρά.

Ο Φίλιππος Σοφιανός με την Ζωή Κρονάκη

Ενώ ο Φίλιππος Σοφιανός έρχεται στη στήλη μπαμπά μίλα και μιλάει για τα τρία παιδιά που απέκτησε από τρεις διαφορετικούς γάμους, αλλά και τα τρία διαζύγια που πήρε.

Η Ζωή Κρονάκη και οι "μαμά - δες" έρχονται και αυτό το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2.