Παύλος - Μαρί Σαντάλ: Οι διακοπές στην Ελλάδα και η βόλτα στην Ακρόπολη με τα παιδιά τους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Στην Ελλάδα βρίσκονται αυτές τις μέρες τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας. O Παύλος Γλίξμπουργκ, η Μαρί Σαντάλ και τα πέντε τους παιδιά, ταξίδεψαν στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές από την Νέα Υόρκη, όπου ζουν μόνιμα,

Πρώτος προορισμός για το ζευγάρι και τα παιδιά του Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Αχιλλέα Ανδρέα, τον Οδυσσέα Κίμωνα και τον Αριστείδη Σταύρο, ήταν η πρωτεύουσα. Το πρωί της Κυριακής, η πρώην βασιλική οικογένεια βρέθηκε στην Ακρόπολη όπου και φωτογραφήθηκαν. Η Μαρί Σαντάλ ανέβασε μια φωτογραφία με τον Παύλο και τα παιδιά τους με φόντο τον Παρθενώνα.


Επίσης ανέβασε και ένα στιγμιότυπο με τον Παύλο την μοναχοκόρη της Ολυμπία να βρίσκονται αγκαλιασμένοι μπροστά από το μνημείο.

Και η Ολυμπία ανέβασε φωτογραφίες από την Ακρόπολη, αλλά και από το γεύμα τους στην Πλάκα. Η οικογένεια θα παραμείνει λίγο ακόμα στην Αθήνα και εν συνεχεία θα βρεθούν στο Πόρτο Χέλι, όπου ζει μόνιμα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία.

Η οικογένεια του Παύλου κάθε χρόνο επισκέπτεται την Ελλάδα, ωστόσο πέρυσι λόγω της υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού δεν τα κατάφεραν. Τα παιδιά μετά από δύο χρόνια θα συναντηθούν με τους παππούδες τους.

sfaa