Παιδιά... ανέκριναν τον Νίκο Χαρδαλιά - Οι ερωτήσεις που τον έφεραν σε δύσκολη θέση (video)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

«Πότε θα τελειώσει η πανδημία»; «Πόσο καλός σας φίλος είναι ο κύριος Τσιόδρας;», «Αν μπορούσατε να αλλάξετε τη δουλειά σας, τι θα θέλατε να είστε;»,

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που έκαναν τα παιδιά του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Άτρακτος», στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, σε μία τόσο «διαφορετική» συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου

Στις «Μεγάλες Κουβέντες by Atraktos Kids» τα παιδιά έχουν τον πρώτο λόγο, το μικρόφωνο και τη δυνατότητα να ρωτήσουν ό,τι τους προβληματίζει, τους κεντρίζει το ενδιαφέρον, υποβάλλοντας «σκληρές» ερωτήσεις σε αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα.

Αυτό έκαναν και τα παιδιά όταν συνάντησαν τον Νίκο Χαρδαλιά και δεν φοβήθηκαν να ρωτήσουν για το αυστηρό του ύφος. «Γενικά δεν είμαι αυστηρός, έχει αξία να δούμε γιατί πρέπει να είσαι αυστηρός. Πολλές φορές γινόμαστε αυστηροί για να προστατεύουμε τους άλλους», απάτησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Επίσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σωτήρη Τσιόδρα, ανέφερε πως μόλις τελειώσει όλο αυτό θα ήθελε πολύ να πετάξει το τηλέφωνο του σε μια λίμνη και να μην το «ψαρέψει» ποτέ, ενώ απάντησε και σε πρωτότυπα ερωτήματα των παιδιών όπως «Τι ώρα ξυπνάει και με ποιους μιλάει στο τηλέφωνο κάθε ημέρα».

Στο τέλος μάλιστα όλα τα παιδιά του έκαναν μία κοινή ερώτηση. Ρώτησαν τον κ. Χαρδαλιά πότε θα τελειώσει όλο αυτό.

Η απάντηση του υφυπουργού ήταν η εξής:

«Έχουμε λίγο χρόνο ακόμη. Θα εμβολιαστούν πρώτα ο παππούς και η γιαγιά, μετά ο μπαμπάς και η μαμά και εκεί σιγά σιγά θα πέφτουν τα κρούσματα. Μόλις γίνει αυτό σιγά σιγά θα αρχίσουμε να παίρνουμε τις ζωές μας πίσω και τότε θα έχουμε την ευκαιρία να βγούμε για παιχνίδι. Μέχρι τότε ξέρετε τι πρέπει να κάνουμε. Μέχρι τότε φοράμε μάσκες, αλλά ξέρουμε πως πίσω από τις μάσκες κρύβονται μεγάλα χαμόγελα».