Οικογενειακές διακοπές για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: Τρυφερές στιγμές με τον γιο του μακριά από την κουζίνα (vid)

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο διάσημος chef που έγινε γνωστός από το MasterChef, απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές αυτό το καλοκαίρι, ξεκινώντας τις διακοπές του με τον γιο του. Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της φετινής σεζόν του MasterChef, ο Κουτσόπουλος έχει αφιερώσει τον χρόνο του στην οικογένειά του, δείχνοντας το τρυφερό του πρόσωπο εκτός κουζίνας.

Η προσωπική ζωή του Κουτσόπουλου είναι εξίσου ενδιαφέρουσα με την επαγγελματική του πορεία. Έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με την αγαπημένη του σύζυγο, την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου. Η Χρύσα, σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», είχε δηλώσει: «Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς. Είναι σαν φιλαράκια. Τους κάνω εικόνα στο μέλλον και η εικόνα με ευχαριστεί πάρα πολύ». Αυτή η περιγραφή αναδεικνύει τον ισχυρό δεσμό μεταξύ πατέρα και γιου και την αφοσίωση του Λεωνίδα στην οικογένειά του.


Σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράστηκε μια όμορφη στιγμή από τις διακοπές τους στα κοινωνικά δίκτυα. Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε, ο μικρός του γιος φαίνεται να απολαμβάνει το καλοκαίρι κρατώντας το λάστιχο, έτοιμος να δροσιστεί και να παίξει με το νερό. Η εικόνα αυτή δεν είναι απλώς μια συνηθισμένη καλοκαιρινή σκηνή, αλλά μια μαρτυρία της ευτυχίας και της χαράς που ζουν αυτή την περίοδο ως οικογένεια.