Ο Θανάσης Πατριαρχέας θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά - Οι φωτογραφιες της εγκυμονούσας Βίβιαν στο σκάφος

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Θανάσης Πατριαρχέας ετοιμάζεται να γίνεται μπαμπάς για τρίτη φορά, μιας και η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου περιμένει ακόμη ένα μωράκι.

Την ανακοίνωση την έκανε ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής του "Σασμού” με μια φωτογραφία των δυο τους, με τον ίδιο να φιλά την ήδη φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του.


Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2019, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 υποδέχθηκαν την πρώτη τους κόρη. Τον Μάιο του 2021 ήρθε και στον κόσμο και η δεύτερη κόρη του

Στην εκπομπή «Μαμάδες», οι δύο τους είχαν εξομολογηθεί: «ίμαστε γονείς που θέλουμε να είμαστε παιδιά μας, να κάνουμε δραστηριότητες, να μην είναι στο σπίτι όλη την ημέρα. Αυτό ε΄πιε μια πίεση από τη μία, από την άλλη περνάμε τόσο χρόνο μαζί».

΅Το πρώτο τους παιδί ήρθε αναπάντεχα στη ζωή τους αλλά ήταν μία ευχάριστη έκπληξη και για τους δύο και ποτέ δεν σκέφτηκαν ότι θα αποτελέσει εμπόδιο στις καριέρες τους.

«Το έχω ακούσει να το λένε και είναι τόσο λάθος. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν το παιδί τροχοπέδη, το παιδί είναι μόνο ευλογία, και μόνο ευτυχία, μόνο τύχη μπορεί να φέρει. Γιατί να σου κόψει την καριέρα; Σίγουρα μπαίνουν πολλές δυσκολίες αλλά μπορούμε να τις ξεπεράσουμε» είχε πει ο ηθοποιός.

Οι δυο τους ήθελαν άμεσα και δεύτερο παιδί, αλλά δεν ερχόταν. «Ότανσταμάτησα να αγχώνομαι ήρθε» σημείωσε εη Βίβιαν Δράκου, ενώ ο Θανάσης εξομολογήθηκε πως έμαθε τη δεύτερη εγκυμοσύνη.

Όποτε είχαμε υποψίες ότι μπορεί να είναι ξανά έγκυος η Βίβιαν, ήμουν συνεχώς με ένα κινητό. Μου έλεγε “δεν είμαι, δεν είμαι”. Και θυμάμαι, με έπιασε εξαπίνης, με τραβούσε βίντεο, μου το ανακοινώνει και ήταν πολύ ωραίο» περιέγραψε ο Θανάσης Πατριαρχέας