Ο Χάρης Βαρθακούρης εκμυστηρεύεται τι του έλειψε από τον πατέρα του Γιάννη Πάριο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Για όλους του μπαμπάδες τα παιδιά τους είναι οι ζωές τους και ο Χάρης Βαρθακούρης δεν αποτελεί εξαίρεση. Σε συνέντευξη του στην εκπομπή Μαμά-δες (Σάββατο στην ΕΡΤ2 στις 17:00) με την Ζωή Κρονάκη, ο τραγουδιστής και παρουσιαστής, μιλάει για τις δύο κόρες του, Μελωδία και Λιόνα, 11 και 9 ετών, αλλά και για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

"Με προβληματίζει πόσο γρήγορα μεγαλώνουν. Αισθάνομαι ότι δεν θα αργήσει η ώρα, που οι αγκαλιές και τα φιλιά, που τα έχω ανάγκη, θα τελειώσουν και δεν θα μπορώ να τα έχω. Γιατί ακόμα εγώ τις βλέπω ως μπέμπες" ομολογεί ο Χάρης.


Μιλώντας για τον Γιάννη Πάριο του σημείωνει πως: "Ο πατέρας μου έλειπε πολύ από το σπίτι, με έκανε να τον ζητάω περισσότερο, να τον αγαπάω περισσότερο".

Λόγω της αναγνωρισιμότητας του πατέρα του, υπήρχαν απλά πράγματα που έκαναν όλα τα παιδιά, αλλά ο ίδιος δεν μπορούσε και του έλειψαν: "Δεν μπορούσα να πάω λούνα παρκ με τον πατέρα μου. Δεν έχω πάει ποτέ σινεμά μαζί του. Αν θέλαμε να πάμε να πάρουμε παιχνίδια, πηγαίναμε την τελευταία μισή ώρα κι έκλεινε το κατάστημα για εμάς".

Μην χάσετε αυτό το Σάββατο στις 17:00 την πρεμιέρα της εκπομπής Μαμά-δες στην ΕΡΤ2, και την Πέγκυ Τρικαλιώτη να περιγράφει πως αισθάνθηκε όταν ο γιατρός της τής είπε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί.