Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο «Μαμά-δες»: Η σχέση με τον θετό της γιο Παύλο, η κόρη της Σόφη και η Βίκυ Σ-Καγιά!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον γιο του συζύγου της Νάσου Γαλακτερού, Παύλο, μίλησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην στήλη «Μαμά Μίλα» της  εκπομπής «Μαμά-δες», με την Ζωή Κρονάκη.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εξήγησε πως ναι μεν δεν ήταν όλα εύκολα από την αρχή αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισε τον Παύλο Γαλακτερό ως παιδί κάποιου άλλου αλλά και ο ίδιος ποτέ δε την έκανε να νιώσει ότι δεν είναι μαμά του.


«Εμένα ο Παύλος, και το λέω και μπορεί να συγκινηθώ καθώς το λέω, ποτέ δε με έκανε να νιώσω ότι δεν είμαι η μαμά του επειδή ποτέ δε του φέρθηκα διαφορετικά. Ήθελα να τον μαλώσω; Θα τον μάλωνα κανονικά όπως μαλώνεις με το θάρρος που μαλώνεις το βιολογικό σου παιδί… Εγώ λοιπόν, στον Παύλο δε φέρθηκα ποτέ σαν να μην είναι παιδί μου και εκείνος ποτέ δε το εισέπραξε στραβά. Δεν έχουμε κάνει ποτέ πικρή κουβέντα με τον Παύλο.

Δεν ήταν εύκολο. Είναι ένα παιδί χωρισμένων γονιών και όπως όλα τα παιδιά χωρισμένων γονιών θεωρώ – αν και οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μωρό ακόμα, δεν έζησε τη διαφορετική συνθήκη – δεν ήταν εύκολο να με δεχτεί. Όχι γιατί ήμουν εγώ αλλά γιατί ήμουν η οποιαδήποτε διεκδικούσε το χρόνο του μπαμπά του.

Η σχέση του με την κόρη μου, τη Σόφη είναι εξαιρετική. Είναι έρωτας. Δεν ήταν εύκολα. Τίποτα από όλα αυτά που περιγράφω δεν είναι εύκολο όμως, πιστεύω ακράδαντα ότι η αγάπη τα λύνει όλα» είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονται να γίνουν μητέρες»

Μιλώντας για την 7χρονη κόρη της, Σόφη και την αντίδραση της για την εκπομπή στην ΕΡΤ είπε: «Με ρώτησε η κόρη μου στην ΕΡΤ κάθε μέρα θα πηγαίνεις; Και θα έρχεσαι τόσο αργά; Είναι ένα παιδί πολύ έξυπνο. Καμιά φορά με τρελαίνει. Πρόσφατα βλέποντας την Βίκυ Καγιά μου λέει "Αυτή η Βίκυ Σκαγιά δεν είναι σε αυτό με τα μοντέλα; Βίκυ Σκαγιά την είπε»

«Με τον Νάσο αποφασίσαμε να κάνουμε ένα παιδί, αφού το συζητήσαμε με τον Παύλο»

Η ίδια παραδέχτηκε πως δεν είχε ποτέ στο μυαλό της το άγχος να γίνει μητέρα «Δεν ήμουν από τις μαμάδες που ονριερεύονταν να γίνουν μαμάδες. Δεν οενιρερςυόμου να γίνω μητέρα είχαμε ένα παιδί με τον Νάσο, τον Παύλο. Είμαι γεννημένη μαμά για τους ανθρώπους που αγαπώ. Με τον Νάσο αποφασίσαμε να κάνουμε ένα παιδί, αφού το συζητήσαμε με τον Παύλο. Είχαμε τη σύμφωνη γνώμη του Παύλου. Η σχέση του Παύλου με τη Σόφη είναι εξαιρετική».

Επίσης αποκάλυψε πως παίρνει δύναμη από την Σόφη. «Ως μωρό δεν ήταν καθόλου δύσκολη. Μια φορά ήμουν πολύ στενοχωρημένη. Γίνονταν και πολλά στη δουλειά τότε. Μίλαγα με δικηγόρους κλπ. Ένα μεσημέρι κλείνω το λαπ του και λέω δεν αντέχω άλλο. Πάω και κάθομαι δίπλα της και με αγκαλιάζω με το χεράκι της. Αισθάνθηκα ότι μου μίλησε, ήταν 2 μηνών, κι ένιωσα να μου λέει  μην στενοχωριέσαι όλα θα πάνε καλά. Και σηκώνομαι και λέω δίκιο έχεις. Αυτό το όλα θα πάνε καλά μου έχει δώσει δύναμη πολλές φορές στη ζωή μου».

Δείτε και όσα είπε για τη συμμετοχή του Παύλου Γαλακτερού στο Survivor και πως το απολαμβάνει η Σόφη.