Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Πέτρος Λαγούτης μιλούν για τα παιδιά τους στο «Μαμά-δες»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Οι «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη, έρχονται και αυτό το Σάββατο 30/10/2021 στις 17:00 στην ΕΡΤ2.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής στούντιο 4, Νάνσυ Ζαμπέτογλου υποδέχεται την Ζωή Κρονάκη στο στούντιο της εκπομπής της και της μιλάει για την 7χρονη κόρη της, Σοφία αλλά και τον Παύλο Γαλακτερό γιο του συζύγου της από προηγούμενο γάμο, που εχει μεγαλώσει σαν γιο της.

Οι «Μαμά-δες» θα βρεθούν στο επιχειρησιακό κέντρο του Χαμόγελου του παιδιού και θα γνωρίσουν τους ανθρώπους που καθημερινά απαντούν στις δεκάδες κλήσεις για κακοποίηση παιδιών.

Με τη βοήθεια του Παιδίατρου Σπύρου Μαζάνη μαθαίνουμε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος για να απαλλαγούν τα παιδιά μας από τις ψείρες και την βασανιστική φαγούρα που προκαλούν.

Η αγαπημένη μας σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη μαγειρεύει ένα λαχταριστό ρολό ομελέτας στον φούρνο.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Πέτρος Λαγούτης μιλούν για τα παιδιά τους στο «Μαμά-δες»

Η Κλινική Ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη μας λέει πως βοηθήσουμε τα παιδιά μας να νιώσουν ασφάλεια στον ύπνο τους και πως να τα ηρεμίσουμε όταν δουν εφιάλτη.

Ο Τίμος Κουρεμένος στο Μαμά-δες

Η hair Stylist Σοφια Νομικού που πρόσφατα έγινε μάνουλα δίνει συμβουλές για όμορφα λαμπερά μαλλιά. Ο δημοσιογράφος τεχνολογίας Τίμος Κουρεμένος μας αναλύει τους κίνδυνους που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια δωρεάν εφαρμογή που κατεβάζουμε στο κινητό ή το ταμπλέτ μας.

Ο Πέτρος Λαγούτης μιλά στην Ζωή Κρονάκη

Για το τέλος μπαμπά μιλά με τον αγαπημένο ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη που μιλάει για τους δυο γιους του, την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την μητέρα τους Μυρτώ Αλικάκη και το ενδεχόμενο να κάνει μια νέα οικογένεια.