Μαρία Σολωμού, τι μαμά είσαι; - Η ειλικρινής απάντηση του γιου της!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Για τη δύσκολη  εγκυμοσύνη της μίλησε η Μαρία Σολωμού, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Μαμά-δες και στη Τζένη Θεωνά.

Πριν από 17 χρόνια η Μαρία Σολωμού έφερε στον κόσμο τον γιο της, Αλέξανδρο, καρπό του έρωτά της με τον Μάριο Αθανασίου.


Η ηθοποιός αποκάλυψε, πότε κατάλαβε ότι περιμένει αγόρι, αλλά και τα... περίεργα τηλεφωνήματα στον τότε σύντροφο της και πατέρα του παιδιού της.

«Εγώ στον 8ο μήνα είδα ότι το παιδί είναι αγόρι και το κατάλαβα επειδή είχε την ίδια στάση με τον μπαμπά μου στον ύπνο. Όχι επειδή ήξερα το φύλο. Ήταν πολύ περίεργη η δική μου εγκυμοσύνη και γι’ αυτό πέρασα πολύ δύσκολα και το είπα. Κοιμόμουν με την ένεση κορτιζόνης γιατί είμαι αλλεργική φουλ. Η εγκυμοσύνη ή εξαλείφει τις αλλεργίες ή τις φουντώνει. Εμένα μάντεψε... Μου το είχε πει και ο γυναικολόγος μου, ότι στην εγκυμοσύνη κοιτάζουν πρώτα τη μάνα και μετά το παιδί».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός επισήμανε πως: «Η εύκολη εγκυμοσύνη δεν είναι μία κανονική συνθήκη και δεν μπορεί να ταυτιστεί κανένας άνδρας δυστυχώς. Θέλουν οι καημένοι ώρες-ώρες να συμπάσχουν. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι θα πει ορμόνες. Έχω κάνει τα αμίμητα στον Μάριο (σ.σ. Αθανασίου), τον έχω πάρει πολλές φορές στο γύρισμα, κλαίγοντας με λυγμούς. Τι να καταλάβει ο άνθρωπος; Έκλαιγα γιατί άνοιξα το ψυγείο και ήταν μέσα ένα μικρό ταπεράκι και το λυπήθηκα μόνο του! Όταν γέννησα και σταμάτησαν οι αλλεργίες, η χαρά μου ήταν τεράστια, για αυτό δεν πέρασα το άλλο (την επιλόχειο κατάθλιψη)».

Σε άλλο σημείο είπε ότι έχει ρωτήσει τον γιο της "τι μάνα είναι" και της απάντησε. «Κοίτα μαμά, δεν ξέρω πως είναι να έχεις φυσιολογική μαμά»...