Μαίρη Συνατσάκη: Οι πρώτες εικόνες από το παιδικό δωμάτιο του μωρού της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τις προετοιμασίες για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού έχουν ξεκινήσει η Μαίρη Συνατσάκη, μαζί με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή.

Καθώς μπαίνει στο μήνα της, η βαλίτσα του μαιευτηρίου είναι βασικό να είναι έτοιμη. Αν και την έχει στην εξώπορτα, είναι άδεια, όπως μας πληροφόρησε η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, καθώς δεν ξέρει να βάλει μέσα.


«Αν για οποιονδήποτε λόγο πιστεύετε ότι αυτή η βαλίτσα έχει κάτι μέσα και είναι έτοιμη, πλανάστε πλάνην οικτρά. Με κοιτάει… την κοιτάω… Πρέπει να τη γεμίσω, να την φτιάξω για το μαιευτήριο. Παθαίνω φοβερό χάος στο κεφάλι μου για το τι να βάλω σε αυτή τη βαλιτσούλα και μένει εκεί… Άδεια…» αναφέρει στην αρχή του βίντεό της στο κανάλι της στο Youtube η Μαίρη Συνατσάκη.

Η επιχειρηματίας, η οποία έχει επιλέξει να κρατήσει μυστικό μέχρι στιγμής το φύλο του μωρού της, στη συνέχεια του βίντεο δείχνει τις πρώτες εικόνες από το παιδικό δωμάτιο και όπως λέει περιμένει τον άνθρωπο που θα τη βοηθήσει να βάλει ταπετσαρία στο δωμάτιο του μωρού της.

«Έρχεται ο άνθρωπος που θα μας βάλει λίγη ταπετσαρία στο παιδικό δωμάτιο» αναφέρει η Μαίρη Συνατσάκη. Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι άλλος από τη δίδυμη αδελφή της Αλίκη.

Λίγο μετά, η Μαίρη Συνατσάκη δείχνει το πριν και το μετά ενός από τους τοίχους του παιδικού δωματίου. Όπως θα δείτε η influencer επέλεξε μια ταπετσαρία σε ουδέτερα χρώματα κι έτσι δεν προδίδει το φύλο του μωρού της.

Δες τις σχετικές εικόνες από το 1.40′ και έπειτα: