Λένα Δροσάκη: Το πρώτο μήνυμα μετά την καταγγελία και τα παιχνίδια στο χιόνι με το γιο της (φωτό)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Λένα Δροσάκη είναι μια ηθοποιός που κρατά χαμηλούς τόνους, ωστόσο ήρθε απότομα στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όταν μαζί με τις συναδέλφους της Πηνελόπη Αναστασοπούλου και  Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατήγγειλαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για πράξεις κατά της «γενετήσιας αξιοπρέπειας.

από την Μαργαρίτα Αργυροπούλου


Έκτοτε η Λένα Δροσάκη τήρησε "σιγήν ιχθύος" και άφησε το αρμόδιο Όργανο, Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ, να ερευνήσει την υπόθεση και να αποφανθεί.

Το βράδυ της Πέμπτης η ηθοποιός έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα συμπαράστασης προς όλους όσους έχουν νιώσει τον φόβο. Ένα μήνυμα αγάπης προς όλους και κυρίως προς τα παιδιά.

Μάλιστα το μήνυμά της, συνόδευσε με μια όμορφη φωτογραφία με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τους καλούς τους φίλους και συναδέλφους Γιώργο Χρανιώτη και Γεωργία Αβασκαντήρα αγκαλιά  με τα παιδιά τους στα χιόνια.

“Ας διώξουμε μακρυα τον φόβο από την καρδιά μας, ας μιλήσουμε δυνατά, ας αποδεχτούμε αυτό που είμαστε, αυτό που είναι οι άλλοι , ας δούμε με μάτια τρυφερά , ας σταθούμε πλάι σε όσους μας έχουν ανάγκη , ας ξεχυλήσει η καρδιά μας αγάπη …-(αυτό θέλω για όλα τα παιδιά -(τα παιδιά γίνονται ενήλικες κάποια στιγμή ), μόνο αυτό τους αξίζει – μόνο αυτό μας αξίζει )-……….ας κάνουμε μια νέα αρχή – μια νέα προσπάθεια για μια λευκή μέρα” έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμα της.

Δείτε την ανάρτηση της με την γλυκιά φωοτγραφία:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Drosaki (@lenakidrs)

Μάλιστα με συνεχόμενα stories της παροτύνει ανθρώπους που έχουν υποστεί κακοποίηση, βία καθ' οιονδήποτε τρόπο να μιλήσουν και να καταγγείλουν όσους τους πλήγωσαν.

Να σημειωθεί ότι όπως έγινε γνωστό, ο καταγγελλόμενος ηθοποιός και σκηνοθέτης θα απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται με υπόμνημα που θα ετοιμάσει ο δικηγόρος του και δεν θα βρεθεί αυυτοπροσώπως ενώπιον των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.