Λάμπρος Φισφής: Μπορώ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλαγής πάνας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Λάμπρος Φισφής μίλησε και τα είπε όλα! Βρέθηκε καλεσμένος στην στήλη "Μπαμπά Μίλα" στην εκπομπή Μαμά-δες και η Τζένη Θεωνά πέρασε κατευθείαν στην επίθεση: Τι μπαμπάς είναι; Φροντίζει τα παιδιά; Τα πάει μπαλέτο; Τα κάνει μπάνιο, Τ κοιμίζει; Αλλάζει πάνες; «Μπορώ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλαγής πάνας» την αποστόμωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Η εμπειρία της γέννας για έναν πατέρα

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός stand up comedian θέλησε να περιγράψει λεπτομερώς την στιγμή που η σύζυγος του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.


«Η εμπειρία της γέννας είναι ιδιαίτερη γιατί δεν νομίζω ότι μας έχουν προετοιμάσει πολύ σωστά για αυτή την εμπειρία. Δηλαδή υπάρχει μια προετοιμασία που γίνεται από τις ταινίες του Hollywood, «έσπασαν τα νερά», τσάντα, τρέχουμε και στη διαδρομή δίνουμε ένα φιλί και λέμε σ’ αγαπώ. Μπαίνεις στο μαιευτήριο, σπρώξε και να ‘το. Ένα σενάριο το οποίο δεν παίζει».

«Δηλαδή σε εμάς ήταν… «έσπάσαν τα νερά», πήραμε την τσάντα, τρέξαμε, σταματήσαμε στον δρόμο, «σε μισώ» μου είπε η σύζυγος μου, πήγαμε στο νοσοκομείο, ήρθε ο γιατρός και μας λέει «καλά από τώρα ήρθατε; Έχουμε δρόμο ακόμα». Και πήγε δεκαπέντε ώρες μετά η γέννα. Ο γιατρός έρχεται πέντε δευτερόλεπτα πριν γεννήσει η γυναίκα, τελευταία στιγμή με διαστολή 9,5 εκατοστά όταν η γυναίκα γεννάει στα 10 εκατοστά διαστολή».

O γιατρός και ο φραπέ

«Και ο γιατρός σκάει, παιδιά, με φραπέ και μπαίνει μέσα. Λέει, «τι γίνεται; Πως πάει εδώ πέρα;», κάθεται, ανοίγει τα χέρια για να τον ντύσουν, κλείνει το παραβάν, λέει «σπρώξε, σπρώξε» και έτοιμο. Αυτή ήταν η δουλειά του γιατρού. Ναι, έτσι το κάνω και εγώ εντάξει» πρόσθεσε επίσης ο Λάμπρος Φισφής.