Η Κατερίνα Παπουτσάκη εκμυστηρεύτηκε γιατί ο μπαμπάς της την παρακολουθούσε

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Κατερίνα Παπουτσάκη και Τζένη Θεωνά είναι κολλητές φίλες. Η συνάντηση τους στην εκπομπή «Μαμά-δες», λόγω και της οικειότητας που έχουν, είχε πολλά γέλια, αλλά και αρκετή συγκίνηση.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην Τζένη Θεωνά για τους δυο γιούς της, την αλλαγή που έφεραν στη ζωή της, αλλα και για τα περιστατικά που την δυσκόλεψαν στην δίκη της παιδική ηλικία, αλλά όχι για τον χωρισμό της, από τον Παναγιώτη Πιλαφά.


Η κουβέντα τους, έγινε στην τραπεζαρία ου σπιτιού της Κατερίνας Παπουτσάκη, με την Τζένη Θεωνά να λέει για πρώτη φορά δημόσια, πως γνωρίστηκαν πριν από 3,5 χρόνια και έγιναν αμέσως κολλητές. Εκείνη την εποχή η Κατερίνα ήταν έγκυος στον γιο της Κίμωνα και η Τζένη στον γιο της Αρίωνα. Αυτή είναι και η πιο παράξενη γνωριμία που έχουμε ακούσει και η ιδέα ανήκει στον σύντροφό της Τζένης, Δήμο Αναστασιάδη.

«Εμείς γνωριστήκαμε θα έλεγα αστραπιαία και το θυμάμαι πάρα πολύ καλά. Συζητούσα με τον Δήμο και λέγαμε ότι δεν έχουμε στον κύκλο μας, φίλους που να είναι γονείς με παιδιά, όταν ήμουν έγκυος. Και μας έκανε ο Δήμος τελικά το συνοικέσιο. Εκείνος μου ανέφερε το όνομα σου ενώ δεν γνωριζόσταν καθόλου, είχαμε απλά ανταλλάξει ένα «γεια» σε ένα μπαρ. Σου είχα στείλει λοιπόν ένα μήνυμα και έζησα την... αποκάλυψη. Γιατί μέσα σε δύο λεπτά μου είχες απαντήσει με ένα μήνυμα και τον υπέρηχο του γιου σου Κίμωνα. Και δεν γνωριζόμασταν! Μου έγραφες τότε: «Δες, άνθρωπο φτιάχνουμε». Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είπα τότε «δες, αυτή είναι προσβάσιμη».

«Σκάσε, συγκινήθηκα τώρα», απάντησε η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεσπώντας σε δάκρυα συγκίνησης.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε και για τον χωρισμό των γονιών της και πως επηρεάστηκε, γιατί δεν πιστεύει στο για «πάντα μαζί» σε μία σχέση και πως: «Δεν ήταν βασική μου επιθυμία να κάνω δύο παιδιά. Με τρόμο το σκεφτόμουν. Ανεξάρτητα αν, προέκυψαν δύο μπουμπούκια», είπε, κι απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

Τόσο ο γιος της Μάξιμος όσο και ο 3χρονος γιος της Κίμωνας που είναι και συνομίληκος του γιου της Τζένης Θεωνά, γεννήθηκαν όπως αποκάλυψε πρόωρα, στον 8ο μήνα της κύησής της.

Η Κατερίνα μίλησε  και για τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στην Σητεία, την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τους γονείς της, αλλά και για τον φόβο και το bullying που δέχθηκε: «Είχα πολύ καλή σχέση με τους γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν ανοιχτόμυαλος. Μάλιστα όταν στην εφηβεία, πήγαιναν και του έλεγαν ότι η "Η Κατερίνα φιλιέται με κάποιον πως το επιτρέπεις, εκείνος απαντούν γκι εσύ το ίδιο έκανες στα 15 σου".

Αλλά είχε πάντα μια υπερποστατευτικότητα. Εκεί στη ζόρικη – σκληρή φάση της εφηβείας μου, στα 16-17 ήταν μια φάση που επεξεργαζόμουν όλη αυτή την ιστορία και μου τα έσκαγε, ήταν η περίοδος του χωρισμού των γονιών μου, κάπως εκεί σαν να ξέσπασα, σαν να έκανα ένα μπαμ», αποκάλυψε η ηθοποιός για την εφηβεία της.

«Με παρενοχλούσανε στην πρώτη Γυμνασίου στο σχολείο που ήταν απογευματινό και φοβόμουν να γυρίζω μόνη μου.Ήταν κάποια παιδιά που είχαν μείνει σε πάρα πολλές τάξεις και κάπως αισθανόμουν πολύ άβολα. Τότε αυτό ενδεχομένως να σήκωνε και καταγγελία σε μια εποχή πιο τωρινή. Άλλαξα σχολείο και ο πατέρας μου εξομολογήθηκε ότι κάποια μεσημέρια με ακολουθούσε από πίσω στην διαδρομή για το σπίτι με διακριτικό τρόπο για να με προσέχει. Η μαμά πάντα βράχος».