Χωρισμός έκπληξη: Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς παίρνουν διαζύγιο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Χωρισμός έκπληξη στην σόου μπιζ! Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έπειτα από δέκα χρόνια γάμου και δύο παιδιά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, το ζευγάρι επέλεξε πριν από δύο εβδομάδες, να χωρίσει. Προτεραιότητά τους είναι τα δύο τους παιδιά, Μάξιμος και Κίμωνας, για χάρη των οποίων διατηρούν τυπικές σχέσεις.


Οι δυο τους έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, που τους οδήγησε στα... σκαλιά της εκκλησίας, ένα μόλις μήνα μετά τη γνωριμία τους. Ο Μάξιμος ήρθε στη ζωή, εννέα μήνες μετά τον γάμο τους και συγκεκριμένα στις 3 Μαΐου του 2013, ενώ στις 4 Μαρτίου του 2019 ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος τους, Κίμωνας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι του χωρισμού τους, ενώ καμία από τις δύο πλευρές, δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις. Ωστόσο έπαψε ο ένας να ακολουθεί τον άλλο στο instagram, αν ακι δεν έσβησαν τις κοινές φωτογραφίες.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε να τους δούμε μαζί, από το καλοκαίρι σε παράσταση στο Ηρώδειο, όπου τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι διανύουν περίοδο κρίσης στο γάμο τους. Ωστόσο ο Παναγιώτης Πιλαφάς έλειψε από την παράσταση που έδωσε ως τραγουδίστρια η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ η τελευταία σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ, πριν δύο εβδομάδες δεν αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της.

Συγγενείς και φίλοι, θέλουν να πιστεύουν ότι το ζευγάρι θα τα ξαναβρεί, αφού πάρει λίγο αποστάσεις από την καθημερινότητα. Ο καιρός θα δείξει αν το σπασμένο γυαλί θα ξανακολλήσει... Άλλωστε έχουν δυο παιδιά που θα τους ενώνουν για πάντα.