"Μαμά-δες": Τι & ποιούς θα δούμε αυτό το Σάββατο στην εκπομπή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ραντεβού και αυτό το Σάββατο (17:00) στην ΕΡΤ2 μας δίνει η Ζωή Κρονάκη και η εκπομπή Μαμά-δες. Η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά με διάσημες (και όχι μόνο) μαμάδες πως περνούν με τα παιδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν ως γονείς. Συναντά μπαμπάδες που μιλούν για το ρόλο τους μέσα στην οικογένεια, αλλά και γυναίκες με δυσκολίες που βγαίνουν νικήτριες.

Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.


Η εκπομπή φιλοξενεί την δημοσιογράφο Μάριον Μιχελιδάκη, η οποία μιλάει για την κόρη της και το πώς της φαίνεται που πρέπει να φύγει από το σπίτι για το πανεπιστήμιο.

"Μαμά-δες": Τι & ποιούς θα δούμε αυτό το Σάββατο στην εκπομπή

Ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά "Δέκα λεπτά κήρυγμα" σε ρόλο μπαμπά πλέον, έρχεται στη στήλη "Μπαμπά μίλα" και μιλάει για το πώς άλλαξε τη ζωή του προς το καλύτερο ο ερχομός της κόρης του.

"Μαμά-δες": Τι & ποιούς θα δούμε αυτό το Σάββατο στην εκπομπή

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα μιλάει για το στρες που νιώθουν οι μαμάδες και το πώς η ευτυχία της μαμάς, μπορεί να φέρει ευτυχία σε όλη την οικογένεια.

Τέλος η Έλενα μία μαμά που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί σε ηλικία 50 ετών, μιλάει για την απόφασή της να τεκνοποιήσει σε αυτή την ηλικία και τα σχόλια που ακούει για την απόφαση αυτή.