Κατερίνα Λάσπα: Άγριο ξέσπασμα για τις Drag Queens που διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύθηκε στις

Αντιδράσεις έχει προκαλέσιε η εκδήλωση που διοργανώνεται σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, από το Thessaloniki Pride και τις Οικογένειες με Ουράνιο Τόξο, όπου Drag Queens, διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά.

H Κατερίνα Λάσπα χαρακτηρίζει «Αθλιότητα» την εκδήλωση. Η γραμματέας του Τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ βρίσκεται απέναντι σε αυτή τη δράση με τις Drag Queens. Μάλιστα ξέσπασε μέσα από τα social media αναφέροντας πως επιβάλλονται με πλάγιο τρόπο τέτοια πρότυπα σε μικρά παιδιά.


«Σήμερα Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείο και δημοτικού της Θεσσαλονίκης.Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα με πλάγιο τρόπο να επιβάλει τέτοια πρότυπα σε παιδάκια» , ανέφερε σε ανάρτησή της η Κατερίνα Λάσπα.

Κατερίνα Λάσπα: Άγριο ξέσπασμα για τις Drag Queens που διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά στη Θεσσαλονίκη

Σημειώνεται ότι πρόσφατα η Κατερίνα Λάσπα τέθηκε επικεφαλής του τομέα Εθελοντισμού, μια κίνηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη,που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Αυτό που ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι η παρουσιάστρια εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τον εθελοντισμό έχοντας προσφέρει διακριτικά σε ευάλωτες ομάδες.