Καταπέλτης η Ρούλα Ρέβη: Γιατί δεν πάμε κάτω από το σπίτι του να του πετάξουμε παιδικά παιχνίδια;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

H γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, και σύζυγος του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα ξέσπασε κατά του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού μετά τις κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκων.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου


Ως μανούλα και αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη ευαισθησία την υπόθεση παιδεραστίας που εξελίσσεται στον καλλιτεχνικό χώρο. Η γνωστή φωτογράφος εξέφρασε την αγανάκτησή της μετά τις καταγγελίες και μηνύσεις σε βάρος του γνωστού θεατρανθρώπου.

Επίσης, στο μακροσκελές κείμενο της στο instagram, καταφέρθηκε εναντίον των δημοσιογράφων θεωρώντας εμμέσως ότι τον "προστατεύουν".

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη;

"Έχω θυμώσει ... από όλα όσα άκουσα προσεκτικά και πιέζοντας την παρόρμηση μου , για να φανώ ώριμη ενήλικας , και να σκεφτώ , να ζυγίσω , γνωρίζοντας από μέσα ένα χώρο εργασίας πολύ καλά ανήκω κατά ένα μερος μου σε αυτόν . Θέλω μόνο κάτι να ρωτησω εδώ . Που είναι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που έψαχναν τα σκουπιδια ανθρώπων διάσημων για να ανακαλύψουν μικρές βλακείες και να γεμίσουν τις τηλεοπτικές τους ώρες και τα ηλίθια φύλλα των περιοδικών τους.

Που είναι οι κρυμμένοι παπαράτσι που δεν άφηναν ζευγάρια να χωρίσουν με την ησυχία τους ? Γιατί δεν είναι έξω από το σπιτι του παιδεραστή αφού ολοι γνωρίζουμε το όνομα του? Γιατί δεν κρύβετε κανείς παιδιά μέσα σε αμαξι με τηλεφακο να τον φωτογραφίσει? Γιατί δεν έχουν λεφτά τα κανάλια να πληρώσουν πρόστιμο αν πουν το όνομα του δημόσια ? Γιατί δεν ψάχνετε τα δικά του σκουπιδια έξω από το σπιτι του να δούμε τι θα βρούμε ? Γιατί δεν πάμε κάτω από το σπιτι του όλοι μαζί να του πετάξουμε παιδικα παιχνίδια στο παραθυρο ?

Γιατί φοβόμαστε έναν δικηγορακο που του βάζει λεφτά αυτός στην τράπεζα και δεν φοβόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας ? Τι θα μας κάνει? Θα μας κάνει μήνυση ένα σκουπίδι ένας παιδεραστής ? Ειδα τη συνέντευξη του ανθρώπου στην τηλεόραση και θυμήθηκα πως ένοιωθα στα 15 και εγω πως θα μπορούσε κάποιος να με χειριστεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως αυτό το αγόρι που ειδα . Ποσό αλήθεια είχαν τα μάτια του είδατε πιο αληθινό βλέμμα τελευταία? Εγω όχι ειδα 2 μάτια 15 χρόνου στο πρόσωπο ενός 40 χρόνου γιατί το βλέμμα του, ο φόβος του και το τεράστιο γιατί του φαίνεται ακόμα και σήμερα στα ματάκια του . Γιατί δεν λέμε αυτό το όνομα ?

Που ειστε δημοσιογράφοι? Εσεις δεν ειστε που περιμένατε τον κόσμο έξω από τα σπίτια του για να μας γεμίσετε με ανόητες πληροφορίες ?Πηγαίνετε έξω από το σπιτι του δώστε μας ένα πλάνο και μην πείτε τίποτα άλλο ! Εμείς θα καταλάβουμε . Από τα μάτια . Όπως καταλαβαίνουμε τα μάτια ενός παιδιού να ειστε σίγουροι πως μπορούμε να αναγνωρίσουμε και το βλέμμα ενός παιδεραστή ακόμα και από μακριά . Πηγαίνετε να κάνετε τη δουλειά σας μια φορά με ουσία βοηθήστε μας . Ας πούμε αυτό το όνομα . Αν το φωνάξουμε όλοι μαζί δέν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε . Αυτός να έχει την οργή μας."

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)