Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκάλυψε πως έμαθε ότι είναι έγκυος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

H Ιωάννα Μαλέσκου φέτος έμεινε εκτός τηλεόραση, κι όλοι αρχικά αναρωτιούνταν το γιατί: δεν είχε προτάσεις ή ήταν προτάσεις που δεν την ενδιέφεραν;

Τελικά η απάντηση ήταν άλλη: μια ανεπάντεχη εγκυμοσύνη. Μια εγκυμοσύνη που την αιφνιδίασε, αλλά έφερε τόση ανεπάντεχη χαρά στην ίδια και τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά!


Η γνωστή παρουσιάστρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της, γεγονός που αποκάλυψε η ίδια πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! και μεταξύ άλλων, μίλησε για την εγκυμοσύνη αλλά και για τα τηλεοπτικά της σχέδια για το μέλλον.

Πώς νιώθεις; Ήταν κάτι που ήθελες να συμβεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή;

Είμαι σε μία απροσδόκητα όμορφη και γλυκιά περίοδο της ζωής μου, στην οποία κάθε μέρα βιώνω και κάτι διαφορετικό, και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων γι’ αυτό. Είναι κάτι που θέλαμε πολύ, αλλά δεν το είχα προγραμματίσει, δεν το είχα σχεδιάσει ή – πιο σωστά – δεν είχα προβλέψει ότι θα ερχόταν τη δεδομένη στιγμή. Τελικά, όμως, όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

Πώς έμαθες ότι είσαι έγκυος;

Ήμουν συνεχώς στη θάλασσα και έκανα σπορ – όταν το έμαθε ο γιατρός μου μού είπε: “τα σταματάς αμέσως! Οπότε, αρχικά υπέθεσα πως η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι βρισκόμουν διαρκώς στο νερό. Έκανα ένα τεστ και διαπίστωσα ότι περιμένουμε μωράκι.

Σου λείπει η δουλειά;

Μου λείπει. Ένα κομμάτι μέσα μου θέλει να στύψει την πέτρα! Ξέρω ότι επιστρέφοντας στην τηλεόραση θα είμαι μια διαφορετική Ιωάννα, μια πιο συνειδητοποιημένη, κατασταλαγμένη και ώριμη Ιωάννα, η οποία δεν είναι μόνη της πια. Επομένως, νιώθω ότι δεν με φοβίζει τίποτα. Έχω απίστευτη δύναμη, την οποία απέκτησα ξαφνικά, με ωραίο τρόπο και αφού προηγήθηκαν καταστάσεις που με δίδαξαν πολλά.

Ο πολιτικός γάμος θα γίνει άμεσα;

Ναι, αλλά δεν έχουμε προγραμματίσει ακόμη το πότε. Είμαστε χαλαροί, παρότι δεν θα έπρεπε γιατί ο χρόνος δεν είναι χαλαρός, πιέζει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)