Η Ματίνα Παγώνη εξηγεί στο Μαμά-δες γιατί δεν έκανε παιδιά

Δημοσιεύθηκε στις

"Ήταν προσωπική μου επιλογή να μην κάνω παιδιά" και δεν ήταν ανασταλτικός παράγοντας η επιστήμη που ακολούθησε εξήγησε στην Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή "Μαμά-δες" στην ΕΡΤ-2, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνα - Πειραιά, Ματίνα Παγώνη.

"Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδιά. Εγώ δεν μπορώ να κάτσω πολύ ώρα με παιδιά. Είχα και μια άποψη πάνω σε αυτό το θέμα.. Όποιος κάνει παιδιά, η μητέρα δηλαδή, πρέπει να κάτσει να τα μεγαλώσει και να τα έχει κοντά της. Αν είναι να τα μεγαλώσουν παππούδες - γιαγιάδες, οι θείες και οι νταντάδες τι νόημα έχει αυτή η ιστορία όταν θα είσαι μακριά από τα παιδιά σου" υποστήριξε.


Μην χάσετε αυτό το Σάββατο στις 17:00 την πρεμιέρα της εκπομπής Μαμά-δες στην ΕΡΤ2, με τον Χάρη Βαρθακούρη, να μιλάει για τις αγωνίες και τους φόβους του σε ότι έχει να κάνει με τις κόρες του, ενώ αποκαλύπτει και ένα σοκαριστικό περιστατικό στο οποίο κινδύνεψε η ζωή της μεγάλης του κόρης. και την Πέγκυ Τρικαλιώτη να περιγράφει πως αισθάνθηκε όταν ο γιατρός της τής είπε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί.