Η Κλέλια Χατζηϊωάννου πλήρωσε και φέτος τον ΕΝΦΙΑ για το «Χαμόγελο του παιδιού»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η πριγκίπισσα των τάνκερ, όπως την αποκαλούν, Κλέλια Χατζηϊωάννου, η οποία δείχνει έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά, στήριξε και πάλι το «Χαμόγελο του παιδιού». Για μια ακόμη χρονιά προσέφερε στον οργανισμό το ποσό των 80.000 ευρώ προκειμένου να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ, για τα σπίτια που φιλοξενούν τα παιδιά.

Το «Χαμόγελο του παιδιού» και ο πρόεδρός του Κώστας Γιαννόπουλος ευχαρίστησαν την Κλέλια Χατζηιωάννου για τη γεναιοδωρία της, δημόσια με μια ανακοίνωση τους στο site του οργανισμού

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Θα θέλαμε να απευθύνουμε ακόμη μια φορά ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς στην κ. Κλέλια Χατζηιωάννου για την πολύτιμη υποστήριξη και τη σταθερή, έμπρακτη παρουσία της δίπλα μας.

Κατανοώντας το απαιτητικό μας έργο για κάθε παιδί και οικογένεια στην Ελλάδα, αποφάσισε να μας στηρίξει για άλλη μια φορά προσφέροντας το ποσό των 80.038,58€, το οποίο αντιστοιχεί στην οφειλή του Οργανισμού μας για τον ΕΝΦΙΑ.

Κυρία Χατζηιωάννου, σας ευχαριστούμε θερμά για την απαράμιλλη ευαισθησία και την αγάπη με την οποία αγκαλιάζετε το έργο μας.

Για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν είστε μόνο ένας πολύτιμος και σταθερός υποστηρικτής, είστε συνοδοιπόρος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, στις μάχες που καθημερινά δίνουμε για κάθε παιδί στην Ελλάδα.

Για μία ακόμα φορά θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι εσείς και η οικογένειά σας, είστε μέλη της ευρύτερης οικογένειάς μας”.

Η Κλέλια Χατζηϊωάννου είναι μητέρα δυο ανήλικων παιδιών και πρόσφατα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον διευθυντή της Wella Professional Hellas Κωνσταντίνο Σκορίλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σιδηρά κυρία της ναυτιλίας από το 2015 πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ στο Χαμόγελο του Παιιδού και συνολικά έχει καταβάλλει ποσά που ξεπερνούν τα 480.000 ευρώ. Και μπράβο της!