Η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε για πρώτη φορά: Μετά τη δεύτερη γέννα ήμουν τρεις ημέρες σε κώμα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Ελένη Πετρουλάκη εκμυστηρεύθηκε πτυχές από την προσωπική της ζωή στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε έως ότου γίνει μητέρα, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά, ότι μετά τη γέννηση των διδύμων της υπέστη μια επιπλοκή και έμεινε τρεις ημέρες σε κώμα.

Η γνωστή γυμνάστρια αρχικά μίλησε για τη γνωριμία και τους δυο γάμους με τον Ίλια Ίβιτς, με τον οποία έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο.

«Το πρώτο ραντεβού με τον Ίλια ήταν σε ένα Ελληνάδικο στο Πειραιά. Είχα βγει με τις φίλες μου για να γιορτάσουμε την επιστροφή μου από την Αμερική. Στο διπλανό τραπέζι ήταν ο Ίλια και είπα στη φίλη μου “αυτός μου αρέσει”. Μου έστειλε λουλούδια και μου είπε “για τα δημοσιεύματα, να μη λένε ψέματα”. Με τον Ίλια έχουμε παντρευτεί δυο φορές: και με πολίτικο και με θρησκευτικό γάμο. Όταν έγινε ο πολίτικος γάμος φύγαμε από την πίσω πόρτα του δημαρχείου. Ο θρησκευτικός γάμος έγινε μόνο με τους στενούς συγγενείς μας και παιδάκια από τη γειτονιά», είπε η Ελένη Πετρουλάκη για τη γνωριμία με τον σύζυγό της.

Ο αγώνας για να γίνει μητέρα

Για τις δυσκολίες της στην εγκυμοσύνη, η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε πως, «δέκα χρόνια πήρε για να κρατήσω το πρώτο παιδί στην αγκαλιά μου. Μεγάλος ο πόνος. Όταν κράτησα το τεστ εγκυμοσύνης δεν το πίστευα ούτε εγώ η ίδια. Από τη μια χάρηκα και από την άλλη με έπιασε φόβος. Δεν υπάρχει μοναστήρι στην Ελλάδα και τη Σερβία που να μην το έχω επισκεφθεί. Ό,τι τάμα υπάρχει το έχω κάνει.

Πιστεύω πολύ στον Θεό.. Ο Θεός είναι μεγάλος και δεν αφήνει κανέναν. Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη είχα μία σοβαρή επιπλοκή και τρεις μέρες ήμουν σε κώμα. Δεν έχασα την πίστη μου».

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Ένα πρωί σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω. Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει/ Έκανα εξετάσεις και διαπίστωσα πως είχα ένα αυτοάνοσο στις αρθρώσεις. Δεν το έβαλα κάτω. Ήθελα να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητα μου και έτσι έφτιαξα το πρόγραμμα rehabilitation fitness».