Η Ελένη Πέτα μιλά για την εγκυμοσύνη της στα 42 της στο «Μαμά-δες»

Δημοσιεύθηκε στις

Είστε μαμά-δες, μπαμπάδες μέλλοντες γονείς ή απλά ευαισθητοποιημένοι με τα παιδιά; Τότε τι καλύτερο από Σάββατο το απόγευμα από το να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα εκπομπή «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2!

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συζητά με ανθρώπους που εξειδικεύονται σε θέματα παιδιών, όπως παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι, εκπαιδευτικοί, απαντούν στα δικά σας ερωτήματα και αφουγκράζονται τις ανάγκες σας. Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.


Αυτή την εβδομάδα, η εκπομπή επισκέπτεται την οργάνωση Solidarity Νow που σκοπό έχει να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής προσφυγων και μεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα για να ξαναχτίσουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια. Στους χώρους της οργάνωσης πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές δραστηριότητες και δράσεις ενσωμάτωσης των παιδιών στα δημόσια σχολεία.

Η Ελένη Πέτα μιλάει για τον γιο της, την εγκυμοσύνη που ήρθε σε ηλικία 42 ετών και τον χαμό του αδερφού της που της στοίχισε.

Ο Γιώργος Χατζηπιέρης, ο άνθρωπος πίσω από το Ελεφαντάκι και τον Τεμπέλη Δράκο με τα εκατομμύρια views στο YouTube, μιλάει στην Ζωή Κρονάκη για τα πασίγνωστα παιδικά τραγούδια που έχει γράψει και για την οικογένειά του.

Η Σίσσυ Καλλίνη μιλάει τώρα για τα δυο παιδιά της, αλλά και για την πίεση που δέχεται μια νέα μαμά σε σχέση με τον θηλασμό.

Τέλος ο Πέτρος Κουσουλός μιλάει για το μεγαλύτερο δώρο της ζωής του, τις δύο κόρες του, αλλά και για τα δύσκολα ρεπορτάζ που έχει καλύψει.

Η Ζωή Κρονάκη και οι Μαμά - δες έρχονται και αυτό το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ 2.