Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έχασε τον πατέρα της κι είναι απαρηγόρητη - Το συγκινητικό βίντεο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Οι αποχωρισμοί είναι δύσκολοι. Ειδικά όταν είναι οριστικοί κι αφορούν συγγενικά μας πρόσωπα. Όσον χρονών κι αν είναι. Άλλωστε οι δικοί μας άνθρωποι δεν έχουν ηλικία.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου


Έναν τέτοιο, δύσκολο αποχωρισμό βιώνει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Η παρουσιάστρια επέστρεψε χθες στην Στοκχόλμη από την Ελλάδα κι έτρεξε να δει τον πατέρα της που ήταν ασθενής. Εκείνος έσβησε λίγο αφότου της κράτησε το χέρι. Ανήμερα του Δεκαπεντάυγουστου. Όπως είχε κάνει γνωστό η παρουσιάστρια που ζει μόνιμα στη Σουηδία, αλλά περνούσε τις διακοπές της στην Ελλάδα, ο ίδιος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, αναρτώντας ένα συγκινητικό βίντεο με τον ίδιο να παίζει πιάνο και να τραγουδά ένα μελαγχολικό τραγούδι για το πόσο αγαπά τις τρεις κόρες του.

«Με περίμενε. Πέταξα στην αγκαλιά του. Του τραγούδησα. Του είπα πόσο τον αγαπώ. Τον ευχαρίστησα που μου έδωσε ζωή και τόσα μαθήματα. Έπαιξα την αγαπημένη του μουσική και προσευχήθηκα για αυτόν. Και τότε έφυγε. Στις  18.26 στις 15 Αυγούστου 2021. Ο πατέρας μου. Το φως μου. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.
Είθε να κάνει πάρτι και να τραγουδά και να χορεύει στην αιωνιότητα.
Υπάρχουν τόσα πολλά για αυτόν τον άνθρωπο που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Σύντομα. Τώρα κάθομαι δίπλα του, του κρατάω το χέρι, τον αποχαιρετώ.» έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα.

Δες το post της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου:

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, είχε μια δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, καθώς είχε χωρίσει με τη μητέρα της.

Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι θέλει να πάρει συνέντευξη από τον πατέρα της διότι δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για την ζωή του καθώς έλειπε στα καράβια: «Νομίζω ότι δεν είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που έχει ζήσει την εγκατάλειψη ή που να έχει έναν πατέρα που απουσιάζει γενικά από την ζωή της. Έχω γράψει και στα βιβλία μου. Όταν ήρθαμε στην Σουηδία, δεν μας έδιναν άδεια παραμονής κι έφυγε στα καράβια. Όταν επέστρεψε δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος. Στην Ελλάδα επί δικτατορίας έφυγε φαντάρος για δυο χρόνια. Πάντα έλειπε κι έπειτα χώρισαν με την μητέρα μου, η οποία κουράστηκε για να μας μεγαλώσει. Υπάρχουν επεισόδια από την ζωή του που δεν τα γνωρίζω κι έχω δουλέψει σκληρά για να τον συγχωρέσω” είχε αναφέρει στο "Πάμε Δανάης" ανέφερε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.

“Δεν πιστεύω στην εκδίκηση, πιστεύω στην συγχώρεση. Ακόμη και για ανθρώπους που δεν υπήρχαν εκεί για εμάς. Παρόλο που εγώ κι οι αδερφές μου έχουμε παράπονο για αυτόν, είμαστε εκεί για να τον βοηθήσουμε. Αυτοί που ήταν μαζί του στις χαρές, στα γλέντια ή ότι έκανε τώρα λείπουν. Είναι σκληρά μαθήματα ζωής. Είχα την ελπίδα να του κάνω συνέντευξη αλλά τώρα μιλάει πολύ δύσκολα” είχε πει.