Γωγώ Μαστροκώστα για Φώφη: Είναι πάνω από όλα μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα από τον αδόκητο χαμό της Φώφης Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έσβησε χθες σε ηλικία 56 ετών, χτυπημένη από τον καρκίνο, δύο εβδομάδες αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο.

Απαρηγόρητη είναι η οικογένειά της, οι φίλοι της, αλλά και οι στενοί συνεργάτες της. Συμπάσχουν όμως και οι άνθρωποι που έχουν βρεθεί στη θέση της. Που έχουν αναμετρηθεί με αυτή την ασθένεια. Μία από αυτές είναι και η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία πέρασε την ασθένεια λίγο αφότου, έφερε στον κόσμο την κόρη της Βικτόρια.

Το πρώην μοντέλο, γυμνάστρια κι επιχειρηματίας μίλησε για την απώλεια αυτή. "Η Φώφη Γεννηματά είναι εξαιρετικός άνθρωπος σε όλα τα επίπεδα. Για μένα όμως, πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά” ενώ συνέχισε λέγοντας "Αυτό μετράει για μένα και αυτό είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι κάθε μάνα και κάθε γυναίκα που περνάει κάτι τέτοιο είναι το πρώτο που σκέφτεσαι είναι αυτό: "Τα παιδιά μου”. Το λέω τώρα και ανατριχιάζω, γιατί κι εγώ πραγματικά σοκαρίστηκα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν μια γυναίκα που το είχε παλέψει. Καμιά φορά χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη "παλεύω”, αλλά τελικά είναι και όλα θέμα τύχης. Πολλές φορές μου έλεγαν είσαι μαχήτρια, είσαι νικήτρια και τους έλεγα πως ήμουν τυχερή

"Μπαίνω στη θέση της μάνας, της γυναίκας που δεν θέλει να αφήσει τα παιδιά της, δεν με ενδιαφέρει το υπόλοιπο έργο και πιστεύω την ίδια δεν την ενδιέφερε τόσο” τόνισε η Γωγώ Μαστροκώστα.

Φώφη Γεννηματά η μητέρα: Ο φόβος ότι τα τρία παιδιά της θα μεγάλωναν χωρίς εκείνη

Όταν η κουβέντα άλλαξε κλίμα, η Γωγώ Μαστροκώστα ρωτήθηκε και μίλησε για το ελληνικό #ΜeΤoo και για το πώς αντιμετώπισε η ίδια περίεργες συμπεριφορές. "Δεν μου έτυχε ποτέ κάτι προσωπικό. Μπορεί να έφευγα στο λίγο πριν. Ήμουν λίγο πιο τσαμπουκαλού και ίσως να έφευγα λίγο πριν. Αν διαισθανόμουν ότι κάτι πάει αλλού, μπορεί να έφευγα λίγο πριν. Μπορεί να ήμουν τυχερή” ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας "Είναι κάτι με το οποίο έχω σοκαριστεί κι εγώ ακούγοντας όλα αυτά τα κορίτσια. Θεωρώ ότι βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση. Στεναχωριέμαι που δεν μπόρεσαν να βγουν εκείνη τη στιγμή”.