Επιτυχία εις διπλούν – Σε ποιες σχολές πέρασαν τα δίδυμα του Κώστα Καραμανλή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Πανευτυχείς είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η σύζυγος του Νατάσα Παζαΐτη, καθώς τα παιδιά τους, τα δίδυμα, Αλέξανδρος και Αλίκη έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχαν στις σχολές που επιθυμούσαν!

Τα δίδυμα επέλεξαν να σπουδάσουν στα ελληνικά πανεπιστήμια και όχι σε κάποια φημισμένα του εξωτερικού. Η Αλίκη και ο Αλέξανδρος έδωσαν Πανελλήνιες  και πέρασαν σε σχολές της επαρχίας.


Η Αλίκη πέρασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ ο Αλέξανδρος,  Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη. Αυτό σημαίνει ότι τα δίδυμα θα χωριστούν για τέσσερα τουλάχιστον χρόνια, αφού θα μετακομίσουν στις πόλεις που είναι τα πανεπιστήμια τους για να σπουδάσουν.

Και τα δύο παιδιά πέρασαν σε σχολές της πρώτης επιλογής τους, αν και θα προτιμούσαν την Αθήνα.

Αρχές Ιουλίου, λίγες μετά την ενηλικίωση τους η Αλίκη και ο Αλέξανδρος αποφοίτησαν από το σχολείο. Μάλιστα, γι’ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή η μητέρα τους, Νατάσα Παζαΐτη είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία από την τελετή της αποφοίτησης. «Τελετή αποφοίτησης. Αντίο στα σχολικά χρόνια, καλό δρόμο στο καινούριο σας ταξίδι!», είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Υπενθυμίζεται πως τα δίδυμα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη, Αλέξανδρος και Αλίκη, γεννήθηκαν στις 12 Ιουνίου του 2003.