Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα Α21 - Πότε θα πληρωθεί η 5η δόση

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Την ερχόμενη Παρασκευή στις 10 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18.00, η πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού, θα κλείσει προσωρινά για τους πολίτες, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία υπολογισμού της καταβολής της πέμπτης δόσης του επιδόματος την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Νοεμβρίου.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει αυτόματα στις 30 Νοεμβρίου 2023, για όσους δεν έχουν προλάβει να κάνουν αίτηση.


Για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Επίδομα Παιδιού, τις κατηγορίες που ανήκουν οι πολίτες ανάλογα με το εισόδημά τους και κάθε άλλο σχετικό ζήτημα μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ, στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/

Πότε θα καταβληθεί η 5η. δόση

Η πέμπτη δόση για το Επίδομα παιδιού 2023 θα καταβληθεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, τελευταία εργάσιμη μέρα του μήνα Νοεμβρίου 2023, σε όσους υποβάλλουν αίτηση

Πότε θα είναι διαθέσιμα τα χρήματα στους λογαριασμούς 

Την προηγούμενη της πληρωμής, εργάσιμη ημέρα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και κατά τις απογευματινές ώρες, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.