Χρήστος Βασιλόπουλος: Μιλάω αυστηρά ελληνικά στο γιο μου!

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρέθηκε στην Ελλάδα για ενάμιση μήνα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ η σύζυγος του με τον γιο τους, έμειναν στην Αμερική, όπου κατοικούν μόνιμα.

Ερωτώμενος από την Τζένη Θεωνά στην εκπομπή Μαμά-δες, αν θα μπορούσε να συμβεί το αντίθετο, να μείνει ο ίδιος με το παιδί και να λείψει η σύζυγό του, απάντησε μονολεκτικά και απόλυτα: «Άνετα»!


«Είμαι ένας πολύ εργάτης μπαμπάς! Ξυπνάω στις 6:30 το πρωί, θα κάνω την πρωινή ρουτίνα. Θα αλλάξουμε, θα τραγουδήσουμε θα φάμε και μετά θα προγραμματίσω τις δουλειές μου, ανάλογα με το γιο μου. Ο γιος μου είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Το δικό μου πρόγραμμα κινείται γύρω από το δικό της για να συνεργαστούμε για το παιδί»!

Μιλώντας για την απόφασή του να φύγει στην Αμερική, ο Χρήστος Βασιλόπουλος εξομολογήθηκε πως «έφυγα από την Ελλάδα σε ηλικία 31 ετών και ήταν μια απόφαση που με όσους το συζήτησα ήταν κάθετοι γιατί υπήρχε μια σιγουριά και υπήρχε δουλειά. Η απόφαση αυτή βγήκε πολύ γρήγορα μέσα από το κεφάλι μου. Δηλαδή το σκέφτηκα και είπα πως σε επτά μήνες θα φύγω και μου βγήκε σε καλό».

«Πήγα σε μια εποχή που έπεσα ακριβώς πάνω στη μετάβαση όπου το ίντερνετ άρχισε να μεγαλώνει στον χώρο της υποκριτικής. Ήμουν ακριβώς στο σημείο που άλλαζε όλη η βιομηχανία και περνούσε από το πολύ προσωπικό στο απρόσωπο email όπου πια όλα γίνονται και από απόσταση. Τώρα δεν υπάρχει λόγος να είσαι εκεί στο LA, όλα γίνονται μέσω βιογραφικού και ίντερνετ, οπότε το σκέφτομαι και λίγο, να σου πω την αλήθεια, πως μπορεί να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να επιστρέψω»

«Προσγειώθηκα εκεί χωρίς να ξέρω κανέναν. Είχα μιλήσει μόνο με τον Μάνο Γαβρά, είχα νοικιάσει για τρεις μήνες το σπίτι του και από εκεί και πέρα δεν είχα ούτε ατζέντη ούτε μάνατζερ. Δεν ήξερα τίποτα. Στην αρχή είχα κάποια λεφτά γιατί είχα κάνει το κομπόδεμα μου όσο δούλευα στην Ελλάδα. Όταν τελείωσαν τα λεφτά άρχισα να κάνω διάφορες δουλειές. Συνήθως δούλευα ως πορτιέρης» συμπλήρωσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

«Το L.A. έχει μια μοναχικότητα, είμαστε όλοι εδώ για μπίζνες. Τη σύντροφο μου τη γνώρισα μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών», ενώ για τον ερχομό του γιου του είπε: «θεωρώ ότι το παιδί είναι μια ανάγκη, που γεννιέται με τον άνθρωπο το σωστό που θα σε κάνει να το νιώσεις. Δεν νομίζω ότι είναι ούτε ηλικιακό, ούτε θέμα φύλου. Όταν γνώρισα τη Σάρα, ένιωσα ότι η γυναίκα που ήθελα να φέρει στον κόσμο τον γιο μου».

«Το παιδί μας είναι δίγλωσσο, εγώ του μιλάω αυστηρά μόνο ελληνικά, η μητέρα του στα αγγλικά, εγώ ό,τι και να μου μιλήσει, θα του απαντήσω στα ελληνικά. Τώρα μου μιλάει αρκετά ελληνικά. Είναι δύο χρονών κι έχει ήδη book, επαγγελματικών φωτογραφιών».