Χριστίνα Παππά: Ασπίδα προστασίας για τη νύφη της μετά τα κακόβουλα σχόλια για τη φωτογραφία της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Χριστίνα Παππά είναι πολύ δεμένη με τη νύφη της Άννα Μπεζάν και μάλιστα όπως έχει η ίδια πει, τη θεωρεί κόρη της. Θέλησε λοιπόν, να την υπερασπιστεί, μετά τα κακεντρεχή σχόλια που έλαβε, όταν ανάρτησε φωτογραφία της, δείχνοντας το σώμα της τρεις μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού της,

Η ηθοποιός και ο Δημήτρης Παππάς, έγιναν γονείς τον Σεπτέμβρη και η Χριστίνα Παππά γιαγιά, ζώντας τις πιο όμορφες στιγμές, οικογενειακής ευτυχίας.


Η Άννα Μπεζάν ανάρτησε μια φωτογραφία στα social media, έχοντας χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, όμως δεν δέχθηκε μόνο θετικά σχόλια, όπως θα έπρεπε κάθε νέα μανούλα, αλλά συγκέντρωσε αρκετά κακεντρεχή.

Χριστίνα Παππά: Ασπίδα προστασίας για τη νύφη της μετά τα κακόβουλα σχόλια για τη φωτογραφία της

Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα από τα κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε μετά τη νέα της ανάρτηση…

«Ε και τι; Υπάρχουν γυναίκες που μετά την εγκυμοσύνη παλεύουν με επιλόχειο κατάθλιψη και με κιλά που δεν μπορούν να χάσουν επειδή δεν έχουν όλες τα χρήματα για γυμναστήρια, διατροφή και πέρσοναλ… Τι θέλετε να μας δείξετε; Όταν είσαι άτομο που δυστυχώς ή ευτυχώς σε παρακολουθεί κόσμος πρόσεχε τι μηνύματα περνάς», ήταν το μήνυμα που έλαβε η Άννα Μπεζάν.

Χριστίνα Παππά: Ασπίδα προστασίας για τη νύφη της μετά τα κακόβουλα σχόλια για τη φωτογραφία της

Η ηθοποιός απάντησε στο παραπάνω μήνυμα: «Και στο σημείο αυτό επειδή αυτή είναι μία από τις πολλές αντιδράσεις που δέχθηκα να σας πω ότι πέρασα και εγώ επιλόχειο και όχι εύκολη και δεν έχω κάνει ούτε διατροφή ούτε έχω πληρώσει πέρσοναλ. Τυχαίνει απλά να με βοηθάει το σκαρί μου! Το αν νιώθω η δεν νιώθω καλά με το σώμα και το μοιράζομαι δεν νομίζω να έχει να κάνει με την οικονομική δυνατότητα».

Οργισμένη η Χριστίνα Παππά 

Η Χριστίνα Παππά παρακολουθώντας τις αναρτήσεις έκανε την δική της παρέμβαση στην προσπάθειά της να στηρίξει δημοσίως τη νύφη της, Άννα Μπεζάν μετά από ένα τέτοιο σχόλιο που δέχτηκε αυτές τις Άγιες μέρες…

«Να ξέρετε λοιπόν, επειδή η Άννα το ομολόγησε μόνη της, έχει περάσει επιλόχειο και ότι στους γονείς αυτούς έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο που εύχομαι σε κανένα να μη συμβεί, όταν αποφασίσει η Άννα θα το πει μόνη της. Κλείστε τα στόματά σας, γεννήθηκε ο Χριστός αυτές τις μέρες, οπότε πείτε και έναν καλό λόγο, αφήστε την κακία να πάει κάτω»,  ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Παππά μέσα από το instagram.

Αχ πόσο δίκιο έχει η Χριστίνα Παππά... Όλη αυτή η τοξικότητα στα social media πρέπει να σταματήσει... Εξάλλου, έχεις πάντα την επιλογή να σκρολάρεις, αν δεν σου αρέσει ή διαφωνείς με αυτό που βλέπεις. Γιατί πρέπει να πεις την κακία σου και να πικάρει, στενοχωρήσεις έναν άνθρωπο. Αναρωτιέμαι, γιατί;