Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο: Τι θα φέρει για κάθε ζώδιο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τι δείχνουν οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο για όλα τα ζώδια;

Σε αυτόν τον τρίτο μήνα του έτους, σχηματίζονται δύο πολύ σημαντικές πολυαστρίες. Σχεδόν όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι σε δύο ζώδια. Συνήθως, η έντονη παρουσία πλανητών σε κάποιο ή κάποια ζώδια, μας δείχνει το κλείσιμο κύκλων και την αρχή νέων.


Από την Γιώτα Ανδρεάδου

Υπάρχει συγκεντρωμένη ενέργεια και εστίαση σε κάποια κομμάτια της ζωής μας. Περνάμε σε μια καινούργια κατάσταση. Σε κάποιον τομέα, θα υπάρξουν αλλαγές ή εγρήγορση για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτήν την χρονική στιγμή, κάτι παλιό τελειώνει ή κάτι καινούργιο μόλις ξεκινάει, έστω και σαν ιδέα η οποία θα πραγματοποιηθεί αργότερα, και μας καλεί να αναλάβουμε δράση ή να ξεβολευτούμε. Μέχρι τώρα, υπήρχε έμφαση στο δέκατο ζώδιο, στον Αιγόκερω. Από τον Μάρτιο, αυτό σταδιακά αλλάζει. Η ενέργεια μεταφέρεται στα δυο επόμενα ζώδια, δηλαδή στον Υδροχόο και στους Ιχθείς. Αέρας και νερό! Επομένως, θα κληθούμε να συνδυάσουμε την λογική με το συναίσθημα μας!

Πάμε λοιπόν να δούμε πού είναι πιο πιθανό να έχουν αλλαγές οι δώδεκα εκπρόσωποι του ζωδιακού.

Κριός

Από τον Μάρτιο και μετά χαλαρώνετε λιγάκι. Στον τομέα της δουλειάς, αρχίζει να υποχωρεί η ένταση. Αν κάτι σας απασχολούσε σχετικά με την καριέρα σας, τώρα μπορεί να επιλυθεί πιο εύκολα. Ο μήνας αυτός, είναι μια καλή περίοδος για να θέσετε στόχους και να δουλέψετε σοβαρά πάνω σε αυτούς, αλλά και για να γνωρίσετε ανθρώπους που μπορεί να παίξουν αργότερα καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας. Δώστε σημασία στην διαίσθησή σας.

Ταύρος

Το θέμα καριέρα, θα είναι το θέμα του μήνα για εσάς. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε με πιο εντατικούς ρυθμούς, μπορεί να αλλάξουν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, ίσως εργαστείτε με πάθος πάνω σε νέα προτζεκτ ή σκέφτεστε εδώ και καιρό την αλλαγή δουλειάς και τώρα μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία για κάτι τέτοιο. Σε όλο αυτό, οι φίλοι σας ή οι γνωριμίες σας θα σταθούν αρωγοί.

Δίδυμος

Αλλαγή επαγγελματικής κατάστασης και εφαρμογή νέων σχεδίων. Μπορεί τώρα να σπουδάσετε κάτι καινούργιο, να αλλάξετε δουλειά με επιτυχία, να αυξηθεί ο μισθός σας, να επεκταθείτε στο εξωτερικό ή να δεχτείτε την εύνοια ανθρώπων οι οποίοι κατέχουν αξιώματα. Ίσως τώρα, αλλάζουν οι πεποιθήσεις σας και ο τρόπος που βλέπετε τον κόσμο.

Καρκίνος

Η ένταση που ενδεχομένως να υπήρχε στις σχέσεις σας, εξασθενεί σιγά σιγά. Τα πράγματα ηρεμούν. Ο Μάρτιος, σας βοηθά να εστιάσετε σε νέους στόχους, σε ταξίδια, σπουδές και επαγγελματικές ευκαιρίες. Θα νιώθετε πιο τυχεροί. Θέματα, όπως η ψυχοθεραπεία ή οτιδήποτε έχει να κάνει με εσωτερική δουλειά και θεραπεία σε ένα βαθύτερο και ουσιαστικό επίπεδο, μπορεί τώρα να αρχίσουν να σας απασχολούν πιο έντονα.

Λέων

Αλλαγές στις σχέσεις σας και καινούργια αρχή μαζί με άλλους. Οι άλλοι άνθρωποι μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας αυτή την περίοδο. Είναι η στιγμή που νέες σημαντικές γνωριμίες ίσως να μπουν στην ζωή σας. Καινούργιες φιλίες, συνεργασίες, έρωτες. Κάποια ήδη υπάρχουσα σχέση, μπορεί να
περάσει σε άλλο επίπεδο. Τώρα, θα σας ήταν επίσης χρήσιμο να ακούσετε την γνώμη των άλλων. Ενδεχομένως να λάβετε οικονομική και συναισθηματική βοήθεια.

Παρθένος

Τύχη και εύνοια στις σχέσεις σας. Κάποιοι από εσάς, μπορεί να γνωρίσετε ακόμη και τον σύντροφο της ζωής σας ή να ξεκινήσετε μια σχέση που θα σας καλύπτει ποικιλοτρόπως. Ίσως στην δουλειά να χρειαστεί να εργαστείτε σε πιο πιεστικούς ρυθμούς και να έχετε πολλές καθημερινές υποχρεώσεις, οι σχέσεις σας όμως θα σας ανταμείψουν!

Ζυγός

Ο Μάρτιος, είναι βοηθητικός για να βρείτε λύσεις στις δυσκολίες που ίσως μέχρι τώρα να είχατε στον χώρο του σπιτιού. Ο έρωτας, το πάθος και το φλερτ είναι οι πρωταγωνιστές του μήνα. Ίσως ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε κάποιο ταλέντο σας ή να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση. Μπορεί να έχετε καλές εξελίξεις σε ένα θέμα υγείας ή σε ένα θέμα καριέρας.

Σκορπιός

Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Μια μετακόμιση για λόγους δουλειάς, η αγορά ενός σπιτιού ή η συγκατοίκηση είναι πολύ πιθανά σενάρια. Οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας μπορεί επίσης να αλλάζουν και στρέφεται η προσοχή σας στο σπίτι σας γενικά. Ίσως να έχετε ένα οικονομικό κέρδος.

Τοξότης

Η ένταση για ένα οικονομικό θέμα που ενδεχομένως υπήρχε τις προηγούμενες εβδομάδες, από τον Μάρτιο υποχωρεί. Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Θα έρθετε πιο κοντά και θα δεθείτε περισσότερο με τα μέλη της οικογένειάς σας. Θα έχετε την στήριξη των ανθρώπων σας.

Πολυαστρία στον γενέθλιο χάρτη: Τι σημαίνει όταν έχουμε πολλούς πλανήτες στο ίδιο ζώδιο ή οίκο;

Αιγόκερως

Αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση, οι οποίες μπορεί να προκύπτουν και λόγω αλλαγών στην δουλειά σας. Επίσης, είναι ένα ωραίο διάστημα για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να κάνετε εκδρομές, να ανταλλάξετε απόψεις με άλλους ή και να διαφημίσετε την δουλειά σας. Μέσα στο μήνα μπορεί να λάβετε καλά νέα για ένα θέμα που σας απασχολεί.

Υδροχόος

Εξελίξεις σε διάφορους τομείς. Αλλάζετε σε βάθος σαν άνθρωποι, είτε εξωτερικά είτε εσωτερικά. Ίσως για κάποιους, η αλλαγή να απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια, λόγω της παρουσίας του Κρόνου, συμβαίνει όμως. Θα μπείτε στην δράση και θα πάρετε αποφάσεις για να φέρετε στην ζωή σας τις αλλαγές που επιθυμείτε. Καλό θα ήταν, να πάρετε εσείς τις αποφάσεις, χωρίς την βοήθεια τρίτων. Επίσης, είναι πιθανή μια αύξηση μισθού, ένα οικονομικό κέρδος ή μια επαγγελματική επιτυχία.

Ιχθύς

Τύχη, επέκταση, πίστη! Είστε από τους πιο τυχερούς του ζωδιακού και οι αλλαγές μπορεί να προκύψουν σε όλα τα επίπεδα. Αλλάζετε όμως και εσείς οι ίδιοι καθώς και η κοσμοθεωρία σας. Θα περάσετε σε ένα νέο κεφάλαιο ζωής. Η φαντασία σας, μάλλον θα είναι ακόμη πιο ενεργή αυτό το διάστημα.

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδουz;vdia

Γιώτα Ανδρεάδου

Αστρολόγος

Mail: panagiotaa4@gmail.com

Viber: 0049 1794969019