Πολυαστρία στον γενέθλιο χάρτη: Τι σημαίνει όταν έχουμε πολλούς πλανήτες στο ίδιο ζώδιο ή οίκο;

Δημοσιεύθηκε στις

Πολυαστρία στον γενέθλιο χάρτη: Έτσι ονομάζεται στην αστρολογία η συνύπαρξη τριών ή περισσότερων πλανητών σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο ή οίκο. Αυτό είναι κάτι έντονο στον γενέθλιο χάρτη μας και σίγουρα όχι απαρατήρητο.

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Κατά την διάρκεια της ζωής μας, το ζώδιο στο οποίο λαμβάνει χώρα η πολυαστρία, θα τραβήξει αναγκαστικά την προσοχή μας. Τα θέματα του ζωδίου αυτού, θα μας απασχολούν. Το αν θα μας απασχολούν για κακό ή για καλό, αυτό εξαρτάται από τους πλανήτες που συμμετέχουν καθώς και από τις όψεις που μπορεί να κάνουν. Το σίγουρο είναι πως θα φέρουμε και θα προβάλλουμε προς τα έξω τις συγκεκριμένες ποιότητες, της πολυαστρίας, με αποτέλεσμα να ατονούν συνήθως άλλα στοιχεία στον χάρτη μας.

Πολυαστρία στον Κριό ή στον πρώτο οίκο:

Είστε σίγουρα έντονες και δυνατές προσωπικότητες. Πολυσύνθετοι σαν χαρακτήρες! Το «εγώ» είναι τονισμένο χωρίς αυτό να σημαίνει πως είστε απαραίτητα εγωιστές, σας απασχολεί όμως ο εαυτός σας και η αυτοβελτίωση γενικά. Κάποιες φορές μπορεί να νιώθετε το κέντρο του κόσμου. Ίσως έχετε τον ρόλο του δασκάλου - μέντορα για τους άλλους.

Πολυαστρία στον Ταύρο ή στον δεύτερο οίκο:

Τα υλικά αγαθά, τα χρήματα, η ασφάλεια και ίσως η καλοπέραση και οι απολαύσεις της ζωής κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας. Ενδεχομένως οι πόροι, τα οικονομικά και η διαχείριση τους να είναι ένα δια βίου θέμα. Υπάρχει το “έδαφος” για οικονομική ευμάρεια.

Πολυαστρία στους Διδύμους ή στον τρίτο οίκο:

Σας απασχολεί η συλλογή γνώσης και πληροφορίας. Η επικοινωνία, οι άνθρωποι γύρω σας και ο λόγος με οποιοδήποτε τρόπο, προφορικό ή γραπτό, παίζουν πρωτεύοντα ρόλο. Αγαπάτε τις δραστηριότητες εκτός σπιτιού.

Πολυαστρία στον Καρκίνο ή στον τέταρτο οίκο:

Υπάρχει ιδιαίτερη έμφαση στην οικογένεια και στις ρίζες σας. Το παρελθόν, το σπίτι και οι γονείς σας μάλλον τραβούν την προσοχή σας. Είστε άνθρωποι εσωστρεφείς και ευαίσθητοι. Το σπίτι σας είναι το προσωπικό σας βασίλειο!

Πολυαστρία στον Λέοντα ή στον πέμπτο οίκο:

Ο έρωτας, οι χαρές της ζωής και η αξιοποίηση κάποιου ταλέντου ενδεχομένως να είναι σημαντικοί τομείς για εσάς. Η απόκτηση παιδιών και η δημιουργία οικογένειας μπορεί να παίζει επίσης ιδιαίτερο ρόλο. Ίσως να είστε πολύ τυχεροί άνθρωποι!

Πολυαστρία στον Παρθένο ή στον έκτο οίκο:

Η δουλειά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας και ίσως σας ενδιαφέρουν περισσότερο τα επαγγέλματα προσφοράς στους άλλους. Έχετε την ικανότητα να δουλεύετε ασταμάτητα. Υψίστης σημασίας είναι επίσης η σωματική υγεία και η διατροφή. Όσο ψηλά και αν φτάσετε, παραμένετε πάντα ταπεινοί σαν άνθρωποι!

Πολυαστρία στον Ζυγό ή στον έβδομο οίκο:

Το φλέγον θέμα εδώ είναι οι σχέσεις, το φλερτ, ο έρωτας, αλλά και οι συνεργασίες γενικά. Άνθρωποι «κλειδιά» μπορεί να παίζουν κατά καιρούς σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Δεν αποκλείεται ένας τυχερός γάμος!

Πολυαστρία στον Σκορπιό ή στον όγδοο οίκο:

Σας χαρακτηρίζει συναισθηματική ένταση. Μπορεί να είστε καλοί ψυχολόγοι ή να αγαπάτε τον κόσμο του μυστηρίου. Σας ενδιαφέρουν μόνο οι ουσιαστικές, απόλυτες σχέσεις! Ίσως στην ζωή σας να σταθείτε τυχεροί με κληρονομιές ή τα χρήματα των άλλων γενικά.

Πολυαστρία στον Τοξότη ή στον ένατο οίκο:

Μάθηση, εξέλιξη, αισιοδοξία, πίστη! Ίσως αγαπάτε ιδιαίτερα τα ταξίδια και δεν αποκλείεται σε κάποια φάση της ζωής σας να ζήσετε στο εξωτερικό ή να έχετε άμεση επαφή με άλλες κουλτούρες.

Πολυαστρία στον Αιγόκερω ή στον δέκατο οίκο:

Η καριέρα απορροφά σημαντικό κομμάτι της ενέργειας σας. Το κοινωνικό στάτους σας απασχολεί και μπορεί να σας έρχεται με ευκολία η εύνοια των ανωτέρων. Είστε άνθρωποι φιλόδοξοι. Δεν αποκλείεται να παντρευτείτε με κάποιον αρκετά μεγαλύτερο σε ηλικία.

Πολυαστρία στον Υδροχόο ή στον ενδέκατο οίκο:

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στους φίλους σας αλλά και στην κοινωνία γενικά. Σας απασχολούν όσα συμβαίνουν γύρω σας. Μάλλον αγαπάτε οτιδήποτε προοδευτικό, την τεχνολογία και τους φίλους σας. Ακόμη και οι άγνωστοι, νιώθουν πως σας ξέρουν χρόνια.

Πολυαστρία στους Ιχθύς ή στον δωδέκατο οίκο:

Η ψυχική υγεία και ο εσωτερικός σας κόσμος είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς. Φαντασία χωρίς όρια και έντονος ρομαντισμός. Μπορεί να είστε ο άνθρωπος που θυσιάζεται για τους άλλους ή μια έντονα καλλιτεχνική φύση!

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Γιώτα Ανδρεάδου

Αστρολόγος

Mail: panagiotaa4@gmail.com

Viber: 0049 1794969019