Αλίκη Κατσαβού στο «Μαμά-δες»: Διαλυόμουν κάθε φορά που δεν πετύχαινε η εξωσωματική - Ο Κώστας δεν το έβαζε κάτω

Δημοσιεύθηκε στις

Η Αλίκη Κατσαβού προχώρησε σε προσωπικές εκμυστηρεύσεις στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη. Μίλησε την γνωριμία της με τον Κώστα Βουτσά, την οποία χαρακτήρισε καρμική, για τον γιο τους Φοίβο. Παράλληλα αποκάλυψε πως αποφάσισαν να κάνουν παιδί, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε έως ότου γίνει μητέρα.

Όπως είπε με τον αξέχαστο ηθοποιό γνωρίστηκαν σε μία παράσταση. «Με κάλεσαν να παίξω έναν ρόλο που είχα παίξει και παλιά με επιτυχία και βρέθηκα να παίζω δίπλα στον Κώστα. Γίναμε φίλοι και μετά το ένα έφερε το άλλο.


Η έναρξη της σχέσης μας φάνταζε απίθανη. Η συνέχεια ήρθε εύκολα. Στην αρχή ήμουν κλειστή επειδή είχα χάσει τον πρώτο μου άνδρα. Η παρέα ζέστανε μία σχέση άλλη κι από ένα σημείο και μετά ο Κώστας διάβαζε τις ανάγκες μου και τα πράγματα ήρθαν από μόνα τους».

Το να γίνει μητέρα ήταν βαθιά της επιθυμία την οποία αντιλήφθηκε ο Κώστας Βουτσά.

«Ο ερχομός του Φοίβου στις ζωές τους ήρθε έπειτα από παρακίνηση του Κώστα Βουτσά. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω μαμά. Δεν διάλεγα όμως σωστούς συντρόφους γιατί κανένας μέχρι τότε δεν ήθελε να με κάνει μητέρα. Το ένα πράγμα έφερνε το άλλο και εγώ έμενα χωρίς παιδί. Όταν συνάντησα τον Κώστα είχα σχεδόν διώξει την ιδέα και εκείνος το κατάλαβε. Χρειάστηκε βέβαια η συνδρομή της επιστήμης, είχα προβλήματα, ήμουν μεγάλη και τελικά το ένα πράγμα έφερε το άλλο» τόνισε συγκινημένη και συνέχισε:

«Ο Κώστας ήταν αυτός που μου έδινε δύναμη για να γίνω μητέρα. Εγώ δείλιασα πολλές φορές. Προχώρα μου έλεγε. Θα νικήσουμε την επόμενη φορά. Όταν δεν πετύχαινε η εξωσωματική εγώ διαλυόμουν. Διάλυση αυτό ένιωθα. Ο Κώστας είχε φιλοσοφία νικητή. Δεν δεχόταν ότι κάτι που ήθελε, δεν θα το πετύχαινε. Απλά θα χρειαζόταν να επιμείνει μέχρι να πετύχει. Θα έβρισκε τον τρόπο να γίνει. Είχε τον τρόπο να μου το περνάει κι εμένα αυτό. Ο Κώστας συμπλήρωνε τον χαρακτήρα μου ωραία. Κούμπωνε»

Η Αλίκη Κατσαβού ανέφερε ότι όλος της ο κόσμος άλλαξε, με τον ερχομό του μωρού της, που όπως αποκάλυψε, είναι ο μεγαλύτερος και παντοτινός έρωτας της ζωής της. πρόσθεσε η ηθοποιός.

Όταν ήρθε η απώλεια στη ζωή τη δική της και του Φοίβου εκείνη τόνισε πως παρέμεινε ψύχραιμη και αυτό ήταν κάτι που δανείστηκε από τη συμπεριφορά της μητέρας της όταν πέθανε ο δικός της μπαμπάς και βοήθησε το παιδί να μην ταραχθεί ψυχολογικά.