Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεκίνησε τη διαδικασία για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό της θέλησε να κάνει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το αποκάλυψε σήμερα, παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας.

Η γνωστή influencer, όπως είχε αποκαλύψει στην εκπομπή Πρωινό, αποφάσισε να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων, κάτι που σκεφτόταν για αρκετό καιρό.


«Το θέμα παιδί είναι κάτι που με απασχολεί σίγουρα και είναι κάτι που θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία περίοδο που ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων. Σκόπευα να το μοιραστώ με τον κόσμο, γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ καλό, είμαστε πολύ τυχερές που υπάρχει στις μέρες μας. Ενθαρρύνω την κάθε γυναίκα να το κάνει, γιατί έχεις περισσότερη ασφάλεια στο θέμα της μητρότητας. Δεν το σκέφτομαι απαισιόδοξα. Απλά είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια. Είμαι στην κατάλληλη ηλικία, στα 31 μου πια, αισθάνομαι ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου», είχε δηλώσει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη συνέντευξή της.

Σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ενημέρωσε τους ακόλουθους της, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως έκανε τον πρώτο της υπέρηχο, σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων, για να ξεκινήσει η διαδικασία της κρυοσυντήρησης.

«Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και την αξιοποίησα με τον καλύτερο τρόπο. Ο πρώτος μου υπέρηχος για την κρυοσυντήρηση των ωαρίων μου. Ξεκινάμε», έγραψε η influencer στην ανάρτησή της.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεκίνησε τη διαδικασία για την κρυοσυντήρηση ωαρίων