8 Πράγματα που πρέπει να ξέρει ένας άντρας για την εγκυμοσύνη!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

της Σοφίας Χαλκίτη

Σε μια εγκυμοσύνη οι ρυθμοί της ζωής αλλάζουν, το ίδιο και οι ρόλοι μέσα στο σπίτι. Το μεγαλύτερο «σοκ» το παθαίνουν οι μπαμπάδες καθώς δεν ξέρουν πως πρέπει να συμπεριφερθούν στην γυναίκα τους κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εμείς σαν δίνουμε μερικές συμβουλές για να είστε προετοιμασμένος.


Ετοιμαστείτε να πάρετε κιλά: Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ότι λιγουρεύεται να τρώει η συζυγός σας θα το τρώτε και εσείς .
Μην της επισημαίνετε ποτέ πόσο έχει παχύνει: Ολοι ξέρουμε ότι οι έγκυες παίρχουν κιλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η κοιλιά της γυναίκας σας θα μεγαλώνει συνεχώς κάτι που θα σας εντυπωσιάζει, καλό όμως είναι να μην της το αναφέρετε συνέχεια.
Το σεξ δεν είναι στις προτεραιότητες της: Το πρώτο τρίμηνο είναι το χειρότερο μιας εγκυμοσύνης. Είναι το διάστημα που θα έχει αναγούλες , ζαλάδες και το τελευταίο πράγμα που θα την απασχολεί θα είναι το σεξ. Για αυτό καλό θα είναι το πρώτο τρίμηνο να μην της το αναφέρετε.
Οι έγκυες είναι αφηρημένες: Γι αυτό μην παραξενευτείτε αν δεν σας απαντάει ή εαν ρωτάει συνέχεια που είναι τα πραγματά της.
Οι γονείς σας πρόκειται να γίνουν παππούδες: Εαν είναι η πρώτη φορά καλό είναι είστε έτοιμοι να αντιμετωπήσετε μερικές αντικρουόμενες αντιδράσεις, είναι μοναδικό να αποκτάς εγγόνια.
Η ώρα του τοκετού: Εαν δεν είστε έτοιμος να αντικρίσετε το θαύμα της φύσης καλό είναι να μην μπείτε.
Οι ορμόνες θα την κάνουν να αλλάζει: Θα την κάνουν να μοιάζει με πολλαπλές προσωπικότητες. Δείξτε ευελιξία θα περάσει
Μην της φέρεστε να σαν είναι πορσελάνη: Πολλοί άνδρες συμπεριφέρονται υπερπροστατευτικά στις γυναίκες του. Όμως πρέπει να καταλάβετε ότι η εγκυομοσύνη δεν είναι αρρώστια αλλά κάτι πολύ φυσιολογικό.

Ασφαλώς και όλα αλλάζουν όταν έρχεται ένα μωρό , καταρχάς γίνεσαι μπαμπάς, αυτό δεν είναι και το όμορφο άλλωστε;