¨Αλήθεια τί σημαίνει για σένα να είσαι μαμά¨;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

¨Αλήθεια τί σημαίνει για σένα να είσαι μαμά¨;

Της Ζωής Κρονάκη, Founder & CEO all4mama.gr


Koρίτσια μου γειά σας,

Φαντάζομαι ότι πολλές φορές,  όλες μας , λίγο ή πολύ, έχουμε αναρωτηθεί τι σημαίνει για εμάς και τη ζωή μας  το να είμαστε  μητέρες και πώς αλλάζει η ματιά μας  μέσα από αυτόν το ρόλο.

Υπάρχουν χιλιάδες απαντήσεις στην ερώτηση “Τί σημαίνει για σένα να είσαι μαμά”, αλλά αρκεί μόνο μια για να συμμετάσχετε στο facebook app "Reasons to be a mom" της Αmita που ανακάλυψα σήμερα και ξετρελλάθηκα !

Μπήκα στην FB σελίδα τους στο https://apps.facebook.com/amitareason/ και έγραψα τον δικό μου λόγο που με κάνει περήφανη ώς μαμά.

Για μένα λοιπόν το να είσαι μαμά σημαίνει...”ότι δακρύζεις από χαρά, φτερουγίζεις από περηφάνεια, εξαφανίζεις το εγώ σου και δίνεις τα πάντα στο πλασματάκι που σε ολοκλήρωσε¨.

Στη σελίδα υπήρχαν τόσες ωραίες και συγκινητικές απαντήσεις από πολλές μαμάδες που τις διάβασα όλες μια προς μια ( και όπως πάντα, δάκρυσα για ακόμη μια φορά)!

 

 

Στη συνέχεια αφού έγραψα πώς νιώθω που είμαι μαμά, έβαλα το δικό μου χρώμα στο συναίσθημα ( προτίμησα το κίτρινο) και έκανα share.

Μου άρεσε τόσο πολύ αυτή η διαδικασία  γιατί αφενός αισθανόμουν ότι  πρόκειται για ένα παιχνίδι συναισθήματων το οποίο μοιραζόμουν με εκατοντάδες μαμάδες και αφετέρου μπορούσα να πάρω μέρος και στην κλήρωση για πολλά πλούσια δώρα.

(Για να είμαι ειλικρινής έβαλα στο μάτι αυτό το παιχνίδι μαγειρικής για παιδιά)...

Αλήθεια για εσάς τί σημαίνει η μητρότητα;

Δεν είναι ρητορική η ερώτηση.

Μπείτε και εσείς στο facebook app της Amita, κάντε  like και μοιραστείτε σε facebook και twitter τις σκέψεις σας με άλλες μητέρες  τους λόγους που σας κάνουν περήφανες ως μαμάδες!

Παράλληλα, κάθε μια από εσάς που συμμετέχετε στο facebook app,  παίρνετε μέρος και σε καθημερινές κληρώσεις με πλούσια δώρα:

  • ένα κιβώτιο Amita Πορτοκάλι για να το μοιραστεί με τους αγαπημένους της,
  • συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση -που θα πραγματοποιηθεί με την λήξη του διαγωνισμού, όπου θα μπορεί να κερδίσει μία ολοήμερη περιποίηση σε ένα spa,
  • δωροεπιταγές των 150€ για τα καταστήματα Vardas
  • και, τέλος, ένα παιχνίδι μαγειρικής για παιδιά στο "2 Μαζί”
Κάντε το και περιμένω τις εντυπώσεις σας!
                                                                                                                                                                                                       Zωή